Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
jarx napsal:Dík, zkusím to. Radil mi to už modelář Mates. Nastavování a pojmenovávání materiálu se tedy netýká jen 3Dsmax ale i gmaxu ano?
Pořád to nefunguje jak chci. Rozumim tomu dobře, že vyberu polygony, které tvoří "interiér" a na ty můžu použít tu samou texturu jako na exteriér, akorát jim přiřadím Shader TexDiff? Nebo musím použít jinou texturu (jiný soubor)?nebulus napsal:Ono stačí ak ten interiér bude mať Shader - TexDiff.
Mirane, já se nehonim, prostě se ho snažim jenom na něčem pochopit a naučit. Kdyby mi nepřišla pod ruku tahle bouda, tak to bude kus plotu nebo prosklená zastávka. To je jedno, prostě mi jde o to, abych to pochopil pro jiny modely, kde to budu potřebovat.Miran napsal:To jarx
proč se honíš za alfakanálem v místě kde není potřeba? Ty díry prostě řízni rovnou v modelu, nastav tam normální neprůhledný materiál a je hotovo. Těch pár polys (odhaduji cca 10-12) navíc MSTS klidně snese a je po starostech.
jarx napsal:To je jedno, prostě mi jde o to, abych to pochopil pro jiny modely, kde to budu potřebovat.