Alfakanál - triky a tipy

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Kadr
  • Datum začátku Datum začátku
MsTS mi to nedělá. SV ano. Ve SV mi blbne alfa. Okna, zmiňované Rtčko. Jde mi jen o to, proč to najednou začlo dělat, když minimalně posledních 6 let jsem nikdy takový problém neměl. A pak to, proč se mi nedaří editovat větší S soubory ShapeShifterem? Jestli to má něco společného s instalací RR, který nainstaloval haldu knihoven a souborů. Jestli mi mohl něco přepsat? Problémy s editací S souborů vznikly cca více, jak týden zpět. Ještě před instalací RR. Po instalaci mi začla blbnout alfa.

Teď jsem si vzpomněl,u SV může nastat ve W7 problém s přepsáním jedné knihovny,která je nutná pro běh SV.U XP se tohle neobjevuje.Proto msts provozuji na jiném disku,kde mám XP.U W7 mě nekonečně štvalo,že se někdy něco přepsalo,někdy ne a ukládalo se to jinam,než jsem chtěl.Pokud jedeš na W7,tak to bude asi tohle.

Jenže já mám MsTS a vše k němu na XP. Na 7 mám také, ale vůbec jej nejezdím. Muselo mi to přepsat nějaký soubor. Ale kde? System32 nebo něco z MsTS? Nebo SV?

E499_2002 napsal:
Jenže já mám MsTS a vše k němu na XP. Na 7 mám také, ale vůbec jej nejezdím. Muselo mi to přepsat nějaký soubor. Ale kde? System32 nebo něco z MsTS? Nebo SV?
V system32,tam jsou všechny potřebné soubory pro běh systému.

Vím, ale při instalaci mi to tam narvalo nějakou knihovnu. Nechme to být. Asi se to už nikdy nezjistí...

Back
Nahoře