E 499.2
Cestující
faldicek napsal:Aha, tak takhle nevím, já prostě otvírám soubor s aktivitou .apk a aktivita se rozbalí do simulátoru...
No já to dělám tím způsobem že jí klasicky přesunu na složku TsunPack (teda dělal jsem na XP )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
faldicek napsal:Aha, tak takhle nevím, já prostě otvírám soubor s aktivitou .apk a aktivita se rozbalí do simulátoru...
Prdkins napsal:Dobrý den , má někdo s zkušenosti s timto problémem :
Vše funguje jak má až na to že nehouká a nepíska přidám na nutral na sto % a nic zvuk je jak na 0%... pak se rozjedu ale at dám 9% nebo 100% nereaguje a jede tak podle rychlosti tam naskakujou zvuky x stupně .... mám Vistu .
Zbyněk Šemora napsal:Pavlíku, reinstalace BIN se přece na takový případ nevztahuje. To je jiný problém. Pokud vyvolám F9 k rozpojení soupravy a MSTS se odporoučí jaká je příčina ???? Už se to tady probíralo.
Přece moc uložených pozic ve složce Saves. Tuto je nutné pravidelně promazávat.
Jestli se mýlím, tak mne kamenujte.![]()
Zbyněk Šemora napsal:Teď jsem četl příspěvek od pájavlaky:
http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/2285&pid=102189#pid102189
Pak může být zakopaný pes i zde. Chyba v aktivitě. Abnormální množství LC je velká zátěž. Další možnost je, že MSTS nepadá proto,, že se objeví hláška, ale načítá se v ten okamžik nějaký vlak, který má nějakou chybu v modelu nebo je poslední kapkou do přetížení a MSTS shazuje.