Zdá se mi že na Basic stačí 512, na ostatní verze je třeba 1024 (pokud to myslíš takto)bob57_cz napsal:Není ve specifikaci pro Vista.Draco napsal:Bob57: Mno zkus třeba sestavu AMD Duron 1,2 GHz 512SDRam a Riva TNT2 Pro a nehneš se.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zdá se mi že na Basic stačí 512, na ostatní verze je třeba 1024 (pokud to myslíš takto)bob57_cz napsal:Není ve specifikaci pro Vista.Draco napsal:Bob57: Mno zkus třeba sestavu AMD Duron 1,2 GHz 512SDRam a Riva TNT2 Pro a nehneš se.![]()
bob57_cz napsal:Není ve specifikaci pro Vista.Draco napsal:Bob57: Mno zkus třeba sestavu AMD Duron 1,2 GHz 512SDRam a Riva TNT2 Pro a nehneš se.![]()
Máš dvoujádro Intel?Trunda napsal:Dostavěl jsem počítač a mezi testy stability jsem zařadil i MSTS. Vista vyhodnotila všechny komponenty tuším v rozmezí 5 až 5,5. Systém tedy vyvážený je. MSTS jede naprosto bez problémů a startuje rychleji než na XP. Takže Visty prozatím ponechám, i když s těmi důchodci je to docela trefný. Člověk aby se v tom hrabal, povypínal kdeco, než to přestane otravovat.
Možná by ti pomohl nový BIOS základní desky.
Bobe 57, pokračuj tady a nesměj se a povídej. Rád se nechám poučit.bob57_cz napsal::?: :?: ...Zbyněk Šemora napsal:... Ale pokud nemáte dvoujádrový intelácký procesor a nejmodernější základní desku, tak Visty ani nezkoušejte. ...
Včera jsem otestoval Vistu 64 bitů na svém dvoujádrovém PC (dva roky stará vykopávka)Trunda napsal:... Vista vyhodnotila všechny komponenty tuším v rozmezí 5 až 5,5. Systém tedy vyvážený je. MSTS jede naprosto bez problémů a startuje rychleji než na XP. ....
Ani mi to není jasné. Já tam mám Program Files a Program Files (x86). Asi ti prodali nějaký shit.Zbyněk Šemora napsal:Trunda napsal:...Jsou zde odborníci, není mi jasné, rozdíl mezi Program Files a Program Files 84, které se mi pro instalaci MSTS vytvořilo (při instalaci na disk D)...
Stačilo spustit program s právy administrátora/správce. Vypnutím ŘUU jsi neuváženě otevřel zadní vrátka pro "havěť".Bedlisch napsal:Taky mi nešly rozbalit apk ve Vistách. Problém jsem vyřešil následovně: Ovládací panely -> Centrum zabezpečení -> Řízení uživatelských účtů nastavit na Vypnuto. Pak již stačí pustit registr fix a je hotovo.
To je přímo paráda. Co lepšího si přát. Ale dotaz. Já Topírnu ve Vistách odjel jen první hodinu. Nebyl ve Vistách problém se spojováním lokomotiv v Kutné Hoře?martinF napsal:Mam Core 2 Duo 3.8Ghz, Vista x64, 4GB ram 1Ghz, GF 8800GT a stejne topirna noc jde na od 15-60FPS