Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
petr95 napsal:Nemohu sputit MSTS vždicky když se to načítá tak to naběhne do poloviny a celá hra spadne.A nenapíše žádnou chybu.PLEAS POMOZ TE
vohryz napsal:Zdravím, zřejmně se to tu řešilo,ale přesto se ptám, jak mám dostat aktivitu ve formátu .apk do MSTS v OS Vista ? Register_exe jsem nainstaloval i jako správce a hlási mi to že to nenalezlo nainstalovane MSTS v pc (notebooku). Přitom jsem MSTS instaloval též jako správce. Neví někdo jak dostat ty aktivity do MSTS ?? Aniž bych je musel rozbalit v XP a přesunout ji rozbalenou do Notebooku
A dotaz k brždění, někde jsem to četl, ale stále se mi nedaří nastavit klávesnici na to aby mi vlak brzdil či odbržďoval pomocí klávesnice bez zásahu myši. Též v OS Vista
Předem děkuji za rady![]()
novotnypepa napsal:...
U adresáře global změň atributy. Pak půjde přenastavit klávesnice. Jsou totiž nastaveny "pouze pro čtení".
baresm napsal:Zdravím, mám problém s ovládáním lokomotivy. Používám OS Vista, notebook ASUS. Když chci v menu nastavení nastavit klávesy na ovládání lokomotiv, tak vůbec nemohu použít klávesy ů § ú (obvykle používané pro brzdy), mačkám je, ale v nastavení se neobjeví. Vlakovou brzdu tedy musím ovládat myší a lokomotivní brzdu tímhle ) ¨ (na klávesnici mám nastavenou Češtinu)![]()
Díky za pomoc![]()
Martin V napsal:baresm napsal:Zdravím, mám problém s ovládáním lokomotivy. Používám OS Vista, notebook ASUS. Když chci v menu nastavení nastavit klávesy na ovládání lokomotiv, tak vůbec nemohu použít klávesy ů § ú (obvykle používané pro brzdy), mačkám je, ale v nastavení se neobjeví. Vlakovou brzdu tedy musím ovládat myší a lokomotivní brzdu tímhle ) ¨ (na klávesnici mám nastavenou Češtinu)![]()
Díky za pomoc![]()
Zdravim, mam sice NB HP, ale pravdepodobne se stejnym problemem. Vyresil jsem to nasledovne:
1/ nainstaloval defaultni MSTS. V menu Keyboard jsem nastavil (je nutne projit a zmacknout policka ovladani, ikdyz se ukazuji spravne nastaveni. Spis vas nesmi zmast, ze se po zmacknuti vymazou) a ulozil ovladani.
2/ Zkopiroval soubor c_electric.iom z adreasare GLOBAL mimo MSTS a nastavil s atributem READ ONLY
3/ Nainstaloval MSTS s trati BP
4/ prepsal soubor c_electric.iom tim z defaultni instalace (je nutne ponechat jako READ ONLY
Je zde na foru popsan zpusob primeho prepisu souboru c_electric.iom, ale ten mne v tomto problemu nepomohl (nefungoval).
P.S. - pokud by byl zajem, tak mohu poskytnout soubor c_electric.iom z defaultni instalace
Snad to pomuze, Martin