Štěpán_mf napsal:Tak pardon, trainset je pravidelně updatován, ale mě se ten systém nelíbí. Např pikkovi Falls a Faccs jsem tam nenašel (možná jsou a já neaktualizuju) dále byl asi před rokem doplněn o 843, který nestál za nic, ale to by si VrbaM nesměl stoupnout na hlavu, že jediné jeho označení je správné a že přeznačování je protiprávní, protože je v rozporu s licenčními podmínkami. Chybí tam nové vozy B,... Jestli je to v plánu nevím, ale bylo by možná zajímavější aby se všichni orientovali na nezávislý trainset, který by nebyl spojen s osobou Pana Šemory, ale na nezávislý trainset, který by Pan Šemora také šířil.
Protože by potom nedošlo k tomu, že někdo někomu šlápne na bábovičku a on mu sebere práva a tak nebude v aktivitách jezdit nic...
Takhle to vidím a omlouvám se pokud jsem někoho vytočil :salut:
Ano snad jsi to konečně pochopil. Veřejný jednotný trainset musí být značen podle nějaké normy. Pokud na toto značení autor nepřistoupí tak jeho model bohužel nemůže být součástí onoho trainsetu a pro příslušný model si budeš muset dojít na autorovy stránky.