Trať Trnava - Kúty

Postavím si teda dajaké budovy zatiaľ.......rátam tak cca 4 ÷ 5 reálnych budov na stanicu + dačo okolo, tak, čo udrie hneď do očí.

brzda1 napsal:
Ja mám k tomu len toľko..hoší, klídek ... že si to nainštaluje aj niekto, kto má čistý MSTS
Šak je klídek, to si len tak demokraticky vymieňame názory.
Kto má čistý MSTS, nepohne vôbec s ničím. Ide o to, či chceš stavať trať, ktorú bude používať pár domácich užívateľov, majúcich DVD s traťou BP, alebo chceš potešiť užívateľov na celom svete, prinajmenšom v celej Európe. Drvivá väčšina z nich o Globale BP nemá ani len tušenia a jazdia na X-tracks, prihliadnuc na nie nepočetnú skupinu domácich užívateľov, ktorí si neradi komplikujú život prehadzovaním množstva globalov. Opakujem slová Jiříka TK - najlepšie urobíš, keď nepoužiješ globál žiadnej domácej trate, ale urobíš ho na štandardnom kolajive X-Tracks. Tým máš zaručnú maximálnu kompatibilitu takmer s celým svetom, teda okrem menovanej trate BP

PS: Až to tu skončí, vyčistím to a presuniem do HP - toto je veľmi zaujímavá výmena názorov na to, aby skončila v odpade.

Naposled editoval moderátor:
no, nespím, makám ďalej, len som sa moril s PSA v TT, s modelom PSA, aby sedel na mieru, Nnbulus mi poslal podklady ďalšie, za čo mu vyjadrujem vďaku..nevie niekto o modely Peugeotu 207: nech ho nemusím robiť, na nete som ho nenašiel............

veškerá činnosť ohľadom trate, momentálne stavba budov a skladov, typických budov pokračuje...viď. http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&hit=0&id=230454&new=1
Tam budem pravidelne zverejňovať hotové stanice, všetky sú postavené podľa skutočných budov z vlastných podkladov, .zatiaľ sú z trate postavené stanice Trnava, Trnava - predmestie, Nemčanka, Križovany, Sereď, Šúrovce, a objekty súvisiace- napr. sklady, PSA, Figaro Trnava..tak, aby tie objekty, ktoré udrú do očí na reálnej trati sa našli aj v MSTS. Potrebuje to kopec času, takže momentálne trať ako taká nepokračuje..je postavený len úsek trnavskej stanice a časť po PSA a na druhú stranu po predmestie TT.Ak dokončím objekty, vlastná stavbu už pôjde rýchlo...........

Len tak ďalej a nestrácaj elán, čo si pamätám z prvej verzie tak novú staničnú budovu v Trnave si mal originál, máš aj to veľké stavadlo ?

Myslíš staré stavadlo v smere na BA?Ak to myslíš, tak mám ho voľakde.....z prvej trate určite...

Leopoldov je kompletný...stanica, nové peróny, pomocné budovy a aj nadrze na druhej strane, nadchod aj nakladacia rampa. Teraz dorobím depo, otextúrujem Gáň, Siladice, dostaviam stavadlá v týchto staniciach, chýba ešte stanica Brestovany, ale len doladiť a mám hotovo, začnem pariť trať,nech máme kde jazdiť. V podstate časť kolaji v triangli TT, Sered , Leopoldov, Trnava je hotová, pokládka je podľa GPS, terén je z NASA máp, klasika.

Však ak je niečo pozerateľné hoď nejaké screeny, nech sa lepšie namotáme. :D:D:D

Stavba pokračuje v pohode, zrealizované a reálnymi objektami osadené sú stanice Trnava,Brestovany, Leopoldov na trati 120, na spojke Leopoldov - Sereď je osadená stanica Siladice, Šúrovce...koľaje končia v Seredi, na trati Trnava - Sereď je kompletne zrealizovaná aj krajina po Sereď, stanica Križovany nad Dudváhom,koľaje aj tu končia v Seredi. Staničné objekty u reálnej trate sú hotové, okrem stanice Galanta, po nafotení textúr bude ihneď zrealizovaná. na trati z TT do Kútov sú objekty hotové, pokládka koľají končí v Smoleniciach resp pred smolenickým tunelom. Screeny dodám, keď odstránim problém z MSTS, ktorý ich nemieni produkovať. Možno je chyba v OS W, lebo aj pri súbežnom chode Googlu Earth a MSTS dojde k situácii, ked prestane ísť numerická klávesnica a ostane trvale zapnutý Caps Lock, čo znemožní ďalšiu prácu.

Zdravím,ten Liehopoldov a Trnava vyzerajú ozaj ako skutočne.Veľmi pekná práca,autorovi veľa zdaru pri práci :wink:

P.S : Ak ide o detaily,tak v Leopoldove je na šturci odstavené staré posprejované Bčko a nie Bmee.Ale mohlo by sa do trate kľudne zapracovať ako statický model,už tam stojí v celku dlhú dobu...No nechcem si radšej predstaviť tu zimu v ňom :shaking:

Duuso,veď ani mne a preto treba osobne vlastnými silami navštíviť červenú vlakovú stránku :lol:

to rocker..ospravedlňujem sa ti, že tam nie je na šturci béčko a grafitované ako je tam s skutočnosti,budem sa tomu venovať............... a prečo nejde link? je zaujímavé, mne šiel..sorry teda... http://www.vlaky.net/online/diskusia/tema.asp?lang=1&id=230454
ok, malo by to šlapať aj cez tento link......
v staniciach s predpokladaným počtom nad 128 sv. na návestidlách dám na jednu stranu odstavných koľají len maketu tak, aby každá koľaj bola v msts aktivitách pokrytá jednou stanou, kto mám niečo proti, nech sa ozve aj s dôvodom. Jedná sa o koľaje mimo nejfrekventovanejších ťahoch. Ti hlavné pokryjem v najväčšom možnom rozsahu.

Back
Nahoře