bob57_cz
Učitel češtiny
Samotný soubor tsection.dat nestačí, je potřeba adresář GLOBAL s modely kolejiva pro trať BP.Jaki plik tsection.dat jest potrzebny to tej trati? Dziękuję.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Samotný soubor tsection.dat nestačí, je potřeba adresář GLOBAL s modely kolejiva pro trať BP.Jaki plik tsection.dat jest potrzebny to tej trati? Dziękuję.
Global BP.Jaki plik tsection.dat jest potrzebny to tej trati? Dziękuję.
No já to vidím u synovce a neteře. Ti přijdou, vytáhnou mobily a už jedou. Přítelkyně mi jednou řekla, že si neumí bez smartphonu představit život. Já jsem třeba o smartphone přišel a ani mi nechybí.No, já nevím, le myslím, že doba ČSD 80% těchto lidí ani nezajímá.Navíc, nezajímájí je ani aktivity, koukni na FB, kde se kolikrát dávají creeny z XXX EC, IC s prázdnými stanicemi, když jsem se kdysi jednoho člena jedné skupiny ptal, proč si nedodělá traffic, odpověď byla vemi rychlá: "Já to neumím a je to ztáta času". Navíc, to vidím i na dětech, co není hned a jednoduché, tak u toho nevydrží a raději je to nezjímá. Hlavně že umí "zobat" do mobilu a psát si na FB zprávy, to jim jaksi k životu postačí. Bohužel.
Zdar ano je tušim na strane 30 alebo 31 sú odkazyAhoj chtěl bych se zeptat kde je trať ke stažení
Dobrý den. Bude někde ještě ke stažení? Ulož to už nefungujeNo a pri pokládke podľa GPS máp som zistil, že MSTS si s tým robí čo chce, +- x metrov, presné osadenie je teda nemožné, myslím tak, aby to bolo tak ako to má presne byť. Ak zoberiem x dig. máp a porovnám súradnice, rozdiel je až 500 metrov pri zadaní toho istého bodu, čo si myslím, že je teda dosť. Takže trať nebude reál ale fikcia s metrovou improvizáciou.