Trať Trnava - Kúty

Pikku má pravdu, je to pěkná trať. A jsem moc rád, že neskončila v koši. Nejvíc mě potěšil úsek Galanta - Leopoldov, i když jsou tam nedodělaná místa. Mohl jsem tak přidat další dílek "virtuálního puzzle" tratí bývalého ČSD. Nevím jak je na tom v současné době předloha, ale třeba v létě 1978 po této trati jezdily 3 páry mezinárodních vlaků. Brzdo, mockrát děkuji.

No, já nevím, le myslím, že doba ČSD 80% těchto lidí ani nezajímá. :) Navíc, nezajímájí je ani aktivity, koukni na FB, kde se kolikrát dávají creeny z XXX EC, IC s prázdnými stanicemi, když jsem se kdysi jednoho člena jedné skupiny ptal, proč si nedodělá traffic, odpověď byla vemi rychlá: "Já to neumím a je to ztáta času". Navíc, to vidím i na dětech, co není hned a jednoduché, tak u toho nevydrží a raději je to nezjímá. Hlavně že umí "zobat" do mobilu a psát si na FB zprávy, to jim jaksi k životu postačí. Bohužel.
No já to vidím u synovce a neteře. Ti přijdou, vytáhnou mobily a už jedou. Přítelkyně mi jednou řekla, že si neumí bez smartphonu představit život. Já jsem třeba o smartphone přišel a ani mi nechybí.
A stejné je to i s kindermafií. Já si třeba ten čas udělám a prostě tu stanici osadím, jenom aby tam něco bylo. Nesnáším koukat na prázdnou stanici.

Zdravím,
Vedel by mi dakto poradiť ako nájdem aktivity pre trať? Bo v žiadnej zo zložiek old TT som nemohol nič nájsť, za každú radu budem velľmi rád

Dobrý deň.
Po zrušení Ulož.to je trať nedostpná.
Neexistuje nejaká iná možnosť ako trať stiahnuť?
Ďakujem pekne

No a pri pokládke podľa GPS máp som zistil, že MSTS si s tým robí čo chce, +- x metrov, presné osadenie je teda nemožné, myslím tak, aby to bolo tak ako to má presne byť. Ak zoberiem x dig. máp a porovnám súradnice, rozdiel je až 500 metrov pri zadaní toho istého bodu, čo si myslím, že je teda dosť. Takže trať nebude reál ale fikcia s metrovou improvizáciou.
Dobrý den. Bude někde ještě ke stažení? Ulož to už nefunguje

Dobrý deň, ani jeden z tých odkazov nefunguje. Viete mi to prosím niekde nahrať a poslať link na stiahnutie? Veľmi by som bol povďačný, na "hrbatej" som vyrastal. Je to štreka môjho detstva. Hodne som sa tam navozil v panťákoch, ako malý chlapec. A rád by som sa previezol opäť, a zaspomínal na časy z detstva. Aspoň takto virtuálne :).

Back
Nahoře