Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Stáhnul jsem všechny soubory nabídnuté ve dvou příspěvcích pana Brzdy. Vzniklo (tuším) šest verzí jedné tratě. Porovnal jsem je. Nejnovější verze podle datumu v souborech typu WORLD (apod.) byla ta první uvedená, ale ty ostatní verze se lišily velikostí obsahu souborů SHAPES, TEXTURES a SOUND. Tyto položky jsem zkopíroval do nejnovější verze s tím, že smí přepsat jen staré soubory. Tím jsem zmenšil pravděpodobnost absence některého z uvedných souborů.To jsi smíchal Trnavu a Old-Trnavu? Zajímavá myšlenka.
Vzniklo (tuším) šest verzí jedné tratě.
Myslím, že ano.Neboli náhodou len dve verzie trate a ta old verzia bola len rozdelená kvôli veľkosti do 5 partov?
Trebalo by to prehnať cez route ritter a ten by aj vedel odkopírovať hlavne chýbajúce textúry z ostatných trati. Ale originál objekty treba tú písať aby Brzda to doplnil.Přitom v trati Old-Trnava je budovatelský nápis v Leopoldově, který v dalším provedení není.To mě asi zmátlo. U trati Trnava je i výpis, co všechno chybí. Ale je toho hodně a to mě odradilo.
Myslím, že ano.

Nebude to len ako pomôcka pre správne uloženie nasypu, tak aby bol pekné zarovnaný pod koľajou?Doplnil jsem z balíku Old-Trnava chybějící textury do trati Trnava a hle, bez chyb.Nevíte někdo co znamenají ty kvádříky mezi kolejemi? (viz screeny). I když sem tam něco chybí (místy není trolej například), trať je naprosto parádně zpracovaná, užívám si projižďky (navíc bez otravných návěstidel
).
WTF??
Zobrazit přílohu 21765
Možná ano, jen pořád nemohu přijít na to jak se toho zbavit.Nebude to len ako pomôcka pre správne uloženie nasypu, tak aby bol pekné zarovnaný pod koľajou?
Moc se mi to líbí. Fakt super. Škoda, že tě to přestalo bavit.