Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pěkná traťA ještě obrázky z úseku Galanta - Gáň. Zase si všímejte trati a ne vozidel prosím. Říkám si, že jsem asi jediný, kdo jezdí na trati od @brzda1 . Nebo alespoň jediný, kdo postuje screeny. Pochvalte mu to i někdo jiný, ať to nevypadá, že jsem zaplacený za reklamu.
Zobrazit přílohu 21788Zobrazit přílohu 21789Zobrazit přílohu 21790Zobrazit přílohu 21791Zobrazit přílohu 21792Zobrazit přílohu 21793Zobrazit přílohu 21794
Je to trať z balíku, který zveřejnil @brzda1 nedávno na tomto fóru. Jen jsem doplnil chybějící textury z druhého balíčku. Chybí návěstidla a místy není vymodelovaná krajina kolem. Ale je to parádní, hromada originál objektů například.Tie screeny sú z Trnavy old ?
Ja tam každý deň jazdím do školy, takže to už ako tak poznám a vyzerá to celkom reálne. Tým som myslel pekne. Len škoda tých návestidiel.![]()
Mně spíš zajímá ten "panťák". který bych potřeboval do aktivity rychlíku z roku 1969/70
Ten panťák vypadá dobře právě jen z dálky. Při detailním pohledu se jedná bohužel opravdu jen o technologický vzorek, je mi líto. Neříkám, že časem by z toho něco nemohlo vzniknout, ale je to spíš v tabulce „co by kdyby“ než v tabulce „soon(tm)“. ZDE jsou paths, vytvořené na klíčových místech trati. Enjoy!Ten panťák vypadá fakt dobře, dalo by se z něj udělat něco použitelného?
Vzhledem k exportu do MsTS a ORTS (neexistence pluginů a nutnost exportu přes 3DS formát) došlo u modelu (i díky jeho polygonové náročnosti) k poškození textur a mapování. Vzhledem k tomu, že náprava je obtížná a zdlouhavá jsem se rozhodl od projektu odstoupit a nadále se mu nevěnovat. Je mi to líto, ale nemohu v současnosti zveřejnit pod svým jménem model v této kvalitě.K tomu panťáku - bol by fajn, nie len v takejto variante, ale i v klasickej ako SM488.0/560. Hneď by som svoj prvý výtvor premietol na reálnejší model (a aj lepšie urobil textúry)![]()

Ou. Chápem. Dík za upresnenie.Vzhledem k exportu do MsTS a ORTS (neexistence pluginů a nutnost exportu přes 3DS formát) došlo u modelu (i díky jeho polygonové náročnosti) k poškození textur a mapování.
No ja ten model mám, vidím že sa to dá opraviť, ale je to tak prácne že plne chápem Pikka že sa mu do toho nechce. Zvlášť keď dnešné plénum zložené z kindermafiánov a vykrádačov modelov prácu okolo toho nielenže neocení, ale bude to kritizovať a przniť kdejakými odsratými skinmi. Navyše to budú vykrádať a označovať to ako svoju prácu. Treba počkať až to niekto z veľkohubých kindermafiánov skutočne urobí tak aby to bolo k svetu.Vzhledem k exportu do MsTS a ORTS (neexistence pluginů a nutnost exportu přes 3DS formát) došlo u modelu (i díky jeho polygonové náročnosti) k poškození textur a mapování. Vzhledem k tomu, že náprava je obtížná a zdlouhavá jsem se rozhodl od projektu odstoupit a nadále se mu nevěnovat. Je mi to líto, ale nemohu v současnosti zveřejnit pod svým jménem model v této kvalitě.
No, já nevím, le myslím, že doba ČSD 80% těchto lidí ani nezajímá.Zvlášť keď dnešné plénum zložené z kindermafiánov a vykrádačov modelov prácu okolo toho nielenže neocení, ale bude to kritizovať...