Trať 281

Gajdma napsal:
Jo,jo,já vím,prolítával jsem si tvoji trať v editoru a díval se,jak to tam je.Pravda,že ValMez je hodně velká stanice,takže to bude fakt hodně práce a chtěl jsem se tě zeptat,zda se ty sloupy dají dát dejme tomu tak,že dám bránu 16 kolejí a na všech budu mít sloupy,nebo je musím dávat po 1 kusu.Já vím,že si tam měl takový soubor,kde se ty sloupy dávaly zároveň s trolejí,hlavně mezi stanicemi na koridoru.
Nevím, jestli jsi těmi sloupy náhodou nemyslel dráty TV. To TV, které mám já, obsahuje vedení pro maximálně 4 koleje jako jeden objekt. Tudíž pro 16kolejovou bránu by musely být tyto objekty 4. Ten soubor gantry.dat právě definuje dříve zmiňovanou automatickou pokládku sloupů (a v mém případě i drátů) TV.

Modelář nejsem, ale pokud někdo z modelářů uvidí nějaký tvůj kloudný výtvor (tzn. aspoň beta verze trati), tak můžeš někoho poprosit, nebo ti to třeba sám nabídne. A doufám, že mě teď modeláři neukamenujou:D.

VolejnikTomas napsal:
Nevím, jestli jsi těmi sloupy náhodou nemyslel dráty TV. To TV, které mám já, obsahuje vedení pro maximálně 4 koleje jako jeden objekt. Tudíž pro 16kolejovou bránu by musely být tyto objekty 4.
Ano,překlep,omlouvám se,tak jsem se díval na to video a možná to po těch 4 i půjde.Díky za rady a jde se stavět.Jo,a chtěl bych se zeptat.Chtěl by někdo kolejově trať bez krajiny.Mohu mu dát koncem ledna odkaz ke stažení.Ale někdo,kdo má BP,prosím,abych zbytečně nemusel kopírovat i GLOBAL a SOUND.

Já jsem brácha Gajdmy.Mam zanho odpovidat na vsechny dotazy.Gajdma má plno práce nejen se stavbou trati ale i v osobnim životě. :)
Dik za pochopeni... :)
milion

milion napsal:
Já jsem brácha Gajdmy.Mam zanho odpovidat na vsechny dotazy.Gajdma má plno práce nejen se stavbou trati ale i v osobnim životě. :)
milion

Tak toto je veľmi chabý pokus o zmenu nicku. Tí istí smajlíci ako Gajdma, a tá istá štylizácia viet. Nemal si sa vrátiť až o mesiac???

Ivan.ps napsal:
milion napsal:
milion

Tak toto je veľmi chabý pokus o zmenu nicku. Tí istí smajlíci ako Gajdma, a tá istá štylizácia viet. Nemal si sa vrátiť až o mesiac???
ja semjeho bracha nechcte jeho tu pustit :oops: :oops:

Naposled editoval moderátor:
Vzhľadom na to, že Gajdma nereaguje na moju výstrahu, ani na odporúčania členov fóra, vlákno zamykám, pokiaľ Gajdma nedostane rozum alebo pokiaľ neukáže nejaký hodnoverný výsledok svojej práce. Inak zrejme toto vlákno nemá opodstatnenie.
Žiadam "majiteľov" vlákien, kde sú nevhodné Gajdmove a milionove príspevky, aby ich pooznačovali ( "nahlásili" ), potom ich môžem mazať. Bohužiaľ nemám čas lustrovať celé fórum :cool:

Vlákno dočasne odomykám na žiadosť majiteľa a staviteľa trate 281 Gajdmu. Uvidíme, čo to v blízkej budúcnosti prinesie ...

Mrkněte na mojí stránku.Již se tvoří okolí mezi Zubřím a Rožnovem.Jsou tam screeny.Detaily o stavbě neleznete pod záložkou "týdeník stavby".
S pozdravam Marek.

Tak to by mohla být každá stanice na jednokolejné trati za poslední výhybkou, kde koleje pokračují rovně a kolem nejsou žádná terénní převýšení. Vzhledem k německým domům vlevo se to nedá blíže identifikovat.

Zbyněk Šemora napsal:
Tak to by mohla být každá stanice na jednokolejné trati za poslední výhybkou, kde koleje pokračují rovně a kolem nejsou žádná terénní převýšení. Vzhledem k německým domům vlevo se to nedá blíže identifikovat.
Tak k tomu něco mám.Není to stanice za poslední výhybkou,ta výhybka na screenu je od vlečky.Kolem terénní převýšení tady zrovna není,ale dále můžeme vidět již dokončené Vsetínské vrchy.Německé domy jsou zlikvidovány a postaveny nové paneláky. :wink:

Marku, proboha, to Ti nestačilo, co se tu kolem Tvých příspěvků dělo nedávno a co sis za to vysloužil?
Proč sem zase dáváš takovéhle hovadiny!!!

Gajdma napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
Tak k tomu něco mám.Není to stanice za poslední výhybkou,ta výhybka na screenu je od vlečky.Kolem terénní převýšení tady zrovna není,ale dále můžeme vidět již dokončené Vsetínské vrchy.Německé domy jsou zlikvidovány a postaveny nové paneláky. :wink:
Zubří vlečka do Gumárny.

Přináším další screen z úseku Zubří-Rožnov.Vznikly menší dodělávky co se týče těch budov a travin :D .Máme to vyfocené z druhé strany.O po dál vznikl železniční přejezd a hlavní cesta.Takže se už pomlau ale jistě blížím k Zubří .Teď si ale odskoočím k ValMezu a protáhnu koleje z Krhové k vjezdovému návěstidlu do ValMezu.Pak začne samostatná kapitola a to ValMez. :roll:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://www.trat281.estranky.cz/archiv/iobrazek/15

Naposled editoval moderátor:
Zdravím,
Takže čekám na vaši reakci.Předevčírem jsem na výletu nahrál hlášení ve ValMezu.Trošku se rozlíhá a není mu rozumět,ale o to mi právě šlo.Ono časy nejdou téměř slyšet,čísla vlaku trochu.Hlaseni ValMez Pište prosím připomínky mě přes SZ... :)
S pozdravem Marek.

Gajdma napsal:
Zdravím,
Takže čekám na vaši reakci.Předevčírem jsem na výletu nahrál hlášení ve ValMezu.Trošku se rozlíhá a není mu rozumět,ale o to mi právě šlo.Ono časy nejdou téměř slyšet,čísla vlaku trochu.Hlaseni ValMez Pište prosím připomínky mě přes SZ... :)
S pozdravem Marek.
To chceš mít ve své trati ? Možná bude lepší, když si to hlášení sám namluvíš, určitě to bude znít reálněj.

Ondra.H napsal:
To chceš mít ve své trati ? Možná bude lepší, když si to hlášení sám namluvíš, určitě to bude znít reálněj.
No,vždyť já jsem říkal,že to já právě pro to,aby to zas tolik nešlo slyšet.Nicméně tys ho asi neposlechl celé.Protože místy je čisté.To se ale změní hlasy lidmi,kteří si na perónech povídají.Až teda na to,že se u těch čistějších rozléhají zvuky lžiček,které bych proklel,a to asi proto,že jsem to nahrával z bufetu. :D

Gajdma napsal:
Ondra.H napsal:
No,vždyť já jsem říkal,že to já právě pro to,aby to zas tolik nešlo slyšet.Nicméně tys ho asi neposlechl celé.Protože místy je čisté.To se ale změní hlasy lidmi,kteří si na perónech povídají.Až teda na to,že se u těch čistějších rozléhají zvuky lžiček,které bych proklel,a to asi proto,že jsem to nahrával z bufetu. :D
Poslechl sem to celé. Rozumět jde tak maximálně ten Vsacan, Hradčany a Radhošť, zbytku vůbec rozumět nejde.

Back
Nahoře