Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
mates.zscs napsal:ja som na to asi pozeral z ineho uhla ja som sa zameriaval na ten trojuholnik cierny vedla dveri ale sak to je jedno model je skvely a komu sa nepaci nech si ho nestiahne
David Hájek napsal:Kurnik chlapi,
Silvestr je až za pár dní.
David
Čouda napsal:To Otík11:
Se zase vožereš jak to prase, co? J[/align]ak na Nový rok, tak po celý rok![]()
Sciara18 napsal:souhlasim s Rockerem,nereste tu detaily.my to mozna pozname pac hrajem MSTS zrejme kazdy den,nikdo min tak je v tom zbehly,ale osoba ktera k tomu tedka prijde?zaprve je ji to jedno,jednoduse kochejte se malebnou krajinou vysociny,nebo oblouky brno-ceska trebova a mate to vyreseny, vsichni by jsme to chteli jako realitu,jenze MSTS je hra.a zadna hra asi jen tak nebude podle realu...natoz MSTS..budto to autord doladi,nebo ne,to uz nechme na nem....kazdopadne model je skvelej a jezdi to samo![]()
No vidíš, ja som zasa od manželky dostal na Vianoce Microsoft Ship Simulator 2006...aby mi náhodou z tých vlakov nezačalo šibať...David Hájek napsal:...Tak například já včera našel pod stromečkem balíček s trenýrkami...
Tento simulátor až na drobné chybičky považuji za vynikající.:salut:duuso napsal:No vidíš, ja som zasa od manželky dostal na Vianoce Microsoft Ship Simulator 2006...aby mi náhodou z tých vlakov nezačalo šibať...David Hájek napsal:...Tak například já včera našel pod stromečkem balíček s trenýrkami...![]()