Modely lokomotiv ř.350

To je iba náhoda, že som použil fotku práve ZSSK 350 015. O tých plechoch som nevedel. Ale to čelo sa mi zdá iné aj oproti iným strojom, nie iba oproti ZSSK 350 015.

Prepáčte vážení, ale nedá mi reagovať. Väčšina ľudí vie, že tento model nieje ideálny a kto nevidí, že rozmery sú trošku iné ako v realite radšej nech je ticho. Vedia to aj samotní autori modelu, ale ako väčšina vie, postaviť model nieje žiadna sranda a za model 350 patrí autorom vďaka. NA porovnanie prikladám dva obrázky tej istej lokomotívy. MAtes sú to presne tie fotky, ktoré si Ty porovnával a ktoré sa Ti zdali rovnaké.
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vlado-msts.xlan.sk/Skladisko/clipboardxxxxpu0.jpg [Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://vlado-msts.xlan.sk/Skladisko/DSCN4599.JPG

ja som na to asi pozeral z ineho uhla ja som sa zameriaval na ten trojuholnik cierny vedla dveri ale sak to je jedno model je skvely a komu sa nepaci nech si ho nestiahne

mates.zscs napsal:
ja som na to asi pozeral z ineho uhla ja som sa zameriaval na ten trojuholnik cierny vedla dveri ale sak to je jedno model je skvely a komu sa nepaci nech si ho nestiahne

Taky si to myslím určitě autor modelu a skinu to časem doladěj. Já si myslím že nám chtěl udělat radost tak jí poslal na koleje už na vánoce jinak by se to asi trochu posunulo ale každopádně lokomotiva je skvělá. :oops:

Naposled editoval moderátor:
Ale pánovia,neriešte tu detaily a radšej hrajte a vozte vlaky :lol:.Ja som maximálne spokojný s modelom,nemám žiadne výhrady,možno jedna malilinká by bola,že sa mohla dať do engu cesta na cab od Michala Tučka - 350.004,bolo by o robotu menej s prepisovaním.Som zvedavý ako sa na tento model bude skinovať
Tak teda pekný štedrý večer želám

Mna rozosmiali Otikove reakcie.

Najskor toto: Souhlasím s Davidem tady je lokomotiva 350.007 nebo 008 to nevím ale to čelo u 004 je akorát dlouhy

a o chvilu toto:Taky si to myslím určitě autor modelu a skinu to časem doladěj. Já si myslím že nám chtěl udělat radost tak jí poslal na koleje už na vánoce jinak by se to asi trochu posunulo ale každopádně lokomotiva je skvělá.

Ze by sa zmenil smer vetru? :)

To Otík11:

Se zase vožereš jak to prase, co? J[/align]ak na Nový rok, tak po celý rok :D:D:D

souhlasim s Rockerem,nereste tu detaily.my to mozna pozname pac hrajem MSTS zrejme kazdy den,nikdo min tak je v tom zbehly,ale osoba ktera k tomu tedka prijde?zaprve je ji to jedno,jednoduse kochejte se malebnou krajinou vysociny,nebo oblouky brno-ceska trebova a mate to vyreseny, vsichni by jsme to chteli jako realitu,jenze MSTS je hra.a zadna hra asi jen tak nebude podle realu...natoz MSTS..budto to autord doladi,nebo ne,to uz nechme na nem....kazdopadne model je skvelej a jezdi to samo:D

Sciara18 napsal:
souhlasim s Rockerem,nereste tu detaily.my to mozna pozname pac hrajem MSTS zrejme kazdy den,nikdo min tak je v tom zbehly,ale osoba ktera k tomu tedka prijde?zaprve je ji to jedno,jednoduse kochejte se malebnou krajinou vysociny,nebo oblouky brno-ceska trebova a mate to vyreseny, vsichni by jsme to chteli jako realitu,jenze MSTS je hra.a zadna hra asi jen tak nebude podle realu...natoz MSTS..budto to autord doladi,nebo ne,to uz nechme na nem....kazdopadne model je skvelej a jezdi to samo:D

Vzhlad modelu nie je malickost. Ked sa to upraví bude dobre. Ale silne pochybujem, ze ktomu dojde lebo takto zlozity model doupravit nie je ziadna prechadzka zahradou. Fakt je ze je to nepresne. A model bude skvelej podla mna az po uprave cela. Zatial je model dobry.

Nazdar chlapi,
berte to tak,že někdo z Vás dostal vánoční dárek,který se mu jako celek nelíbí či má nějakou větší či menší kosmetickou vadu.Pak už je jen na každém z Vás,jestli si onen "present" ponecháte nebo ne.

Tak například já včera našel pod stromečkem balíček s trenýrkami,které na mě hned na první pohled udělaly velmi dobrý dojem.Na naléhání manželky jsem si je tedy před spaním vyzkoušel a zjistil,že jejich velikost XL je na mou postavu poněkud menší,než by se na takové prádlo slušelo.No a jak to nakonec dopadlo ?
Ježískovi jsem za dárek poděkoval s tím,že je perfektní a velikostně plně vyhovující.Lhát se sice nemá,ale co bychom našim blízkým neudělali radost a hlavně jim ušetřili výměnné patálie v obchodech,že ano.
Ostatně,poněkud "upjatý" pocit z onoho dárku budu mít jen já.;)

Mějte se fajn a pěkné svátky.

David

David Hájek napsal:
...Tak například já včera našel pod stromečkem balíček s trenýrkami...
No vidíš, ja som zasa od manželky dostal na Vianoce Microsoft Ship Simulator 2006...aby mi náhodou z tých vlakov nezačalo šibať...:D:D:D

duuso napsal:
David Hájek napsal:
...Tak například já včera našel pod stromečkem balíček s trenýrkami...
No vidíš, ja som zasa od manželky dostal na Vianoce Microsoft Ship Simulator 2006...aby mi náhodou z tých vlakov nezačalo šibať...:D:D:D
Tento simulátor až na drobné chybičky považuji za vynikající.:salut:
Každopádně co se týká reálného chování hlavně nákladních plavidel jsem byl velice spokojený. Myslím že kdyby autoři pokračovaly v jeho vývoji mohly by dosáhnout skutečné reality.
Nebo by se do tohoto projektu mohly vložit čeští nadšenci ( jako do MSTS ) a myslím že by se autoři nestačily divit

Když jsme u toho reálu což je trošku OT, tak v MSTS vozy nabržďují a povolují strašně rychle. nemůžu si pomoct. Když mám za sebou 400metrů náklad a trošku za to "vemu", tak teda musím povolovat kurva o nějakou chvíli dřívnež dosáhnu požadované rychlosti, což je potom výsledek. Vyžaduje to trošku cviku:D, jinak v msts prostě za to vemu, povolím a rychlost spadne ještě maximálně o 10 km/h. No kde to jsme. A brzdové válce prostě rychle vypouštějí vzduch viz Bdmtee a podobné vozy, kde se o rychlosti vypouštění můžete na vlastní oči přesvědčit v nástupním prostoru. Dále neexistuje postupné odbrždění průběžné brzdy, což mivadí ještě více. Sice už jsem schopen na jedno nabrždění vlak posadit k peronu, ale nedejbože když to o kousek nevyjde a souprava je dlouhá akorát na peron. To je potom pohodlí cetujících lehce v tahu. Na tuto by se měl v první řadě zaměřit vývoj binu.

Back
Nahoře