Modely lokomotiv ř.350

Uz to bolo davno. Viem ze niektore masiny nesli dobre privesit a odvesit, ale ktore to boli to neviem...

Všechny, které nebyly přepočítány podle norem. Rozměry skříně v sd a eng plus správný zápis definice spřáhel, například u 350 Starého model pro standart 30cm:
Size ( 3.02m 4.64m 16.44m )
InertiaTensor ( Box (3.02m 4.64m 16.44m) )
Coupling (
Type ( Chain )
Spring (
Stiffness ( 7.5E6N/m 1E7N/m )
Damping ( 1E6N/m/s 2E6N/m/s )
Break ( 1.1E7N 5E7N )
r0 ( 30cm 60cm )
)
CouplingHasRigidConnection ( 0 )
Velocity ( 0.01m/s )
)
A do sd:
ESD_Bounding_Box ( -1.5 0.5 -8.22 1.5 4.7 8.22 )

Bavíme sa o reál mašinách v depe Zbynku. :) Tým toto nastavenie nič nehovorí.

Dobry den preji chtel byh reagovat na novou 350,vzhledove je to moc pekny stroj skutecne pekna masina ale mam problem s chovanim respektive asi kazdej kdo sni vyjel,vytahl sem ji na strpskou rampu s deviti vozy a dely se veci ja ji nemoh zaboha pribrzdit na prvni pokus sem popradem projel dost vysokou rychlost podruhe tak tak pribrzdil uz sem na to slapl 10km pred zastavenim,zda se mi ze problem je v nastaveni brzdy,sepnu vlakovou a zacne hucet tedy skripat a to dost dlouho a pritom temer nereaguje pri spetnem pouziti furt jenom huci,tak sem vyzkousel vsechny moznosti i lokomotivni a radic smer vzad a zachranku ale masina jenom mirne brzdila a jela dal poradite kde je problem u ni dekuji s pozdravem Pegaus.

pegaus napsal:
Dobry den preji chtel byh reagovat na novou 350,vzhledove je to moc pekny stroj skutecne pekna masina ale mam problem s chovanim respektive asi kazdej kdo sni vyjel,vytahl sem ji na strpskou rampu s deviti vozy a dely se veci ja ji nemoh zaboha pribrzdit na prvni pokus sem popradem projel dost vysokou rychlost podruhe tak tak pribrzdil uz sem na to slapl 10km pred zastavenim,zda se mi ze problem je v nastaveni brzdy,sepnu vlakovou a zacne hucet tedy skripat a to dost dlouho a pritom temer nereaguje pri spetnem pouziti furt jenom huci,tak sem vyzkousel vsechny moznosti i lokomotivni a radic smer vzad a zachranku ale masina jenom mirne brzdila a jela dal poradite kde je problem u ni dekuji s pozdravem Pegaus.

Ahoj,ta loko má napytel kompresor,namontuj tam tendle ( AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 1.2 ) ) a mělo by to bejt v pořádku.Původně tam měl bejt údaj 1.18,ale zaokrouhlil sem to :rolleyes: .... tonik

Tonik napsal:
pegaus napsal:

Ahoj,ta loko má napytel kompresor,namontuj tam tendle ( AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 1.2 ) ) a mělo by to bejt v pořádku.Původně tam měl bejt údaj 1.18,ale zaokrouhlil sem to :rolleyes: .... tonik

To už je jedno jestli 1.18 nebo 1.2.Autoři tam udělali chybu, v engu je nastaveno "AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 0.118 ) " což je špatně ale pomalu nikomu to doteď nevadilo. :P

Zdravím pánové,
malý průzkum trhu - byl by zájem o stroj 350 003 /sběrače Schunk/ v novém nátěru ?

http://trainweb.cz/foto/lokomotiva-350-003-0-svaty-jur-13216

David

David Hájek napsal:
Zdravím pánové,
malý průzkum trhu - byl by zájem o stroj 350 003 /sběrače Shunk/ v novém nátěru ?

http://trainweb.cz/foto/lokomotiva-350-003-0-svaty-jur-13216

David

Jasne ze ano. Ale bol by zaujem o 350 003 hlavne v kakadu. To uz je historia :)

No záujem by určite bol o Blonski a aj o Kakadu :colors:.Inak keď som si tak pozeral Vladov repaint 350.003 na starý model,textúry boli celkom kvalitné tam kebyže sa dorobí shunk,hmmm mohla by byť z toho tiež dobrá verzia...To by sme mali 3 verzie 350.003 a nemali by sme starosti s čím jazdiť :lol:

Naposled editoval moderátor:
Nazdar Milane a Rockere,
tak aby jste neřekli,dáreček v podobě 350 003 máte u Jardy Skůry.:D Je už tam sice nějakou tu hodinu,ale snad ho ještě nikdo nenašel.:)
A všichni ostatní,ne aby jste ho Milanovi a Rockerovi uzmuli.;)

Martensovi děkuji za zabalení a Jardovi za zveřejnění uvedeného kousku.

David

Aspoň máme dôkaz že Ježiško nechodí len na Vianoce ale aj po nich :lol:

David mala technicka. Nechces si dat do profilu Jardovu stranku? Zverejnujes na nej a tak by si nam ulahcil pristup na nu . :)

dem napsal:
David mala technicka. Nechces si dat do profilu Jardovu stranku? Zverejnujes na nej a tak by si nam ulahcil pristup na nu . :)

No,nerad bych zneužíval Jardovu stránku v mém profilu.:)
Raději jsem to chtěl řešit držíce se hesla "... hledej Šmudlo." :D
Ale aby jste neřekli,Jardovu stránku nalezente na adrese http://skura.msts.cz/ .

David

no,jak rekl Rocker.mame dukaz ze jezisek chodi i po vanocich:D.....nebejt neprecteni tohodle fora,tak bych si toho vsiml asi az tak pristi vanoce:eek:

Zdravím,
Mám tu jeden problém s 350.004.Kedže Michal Tuček vytvoril aj cab 004 tak som ho použil na túto loko a mám s tým menšie problémy.Strašne pomaly mi napĺňa hl.vzduchojem,o stupňoch ani nehovorím - čísla skáču a nejdú ani poporadí,napr. zo 4.stupňa mi skočí na 6 a potom na 8,počas šuntovania to isté ,3x 0 šunt a medzi 28 a 30 mi skočí číslo 39.A bonus nakoniec - dokázal som dať 59 stupeň.Nevie prosím vás niekto parametre na úpravu? V podstate treba "zladiť" stupne a hl.vzduchojem.To je v všetko.Tento problém mám aj s inými loko,takže ak by ste vedeli pomôcť veľmi vám ďakujem.S pozdravom Rocker
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: [URL]http://img88.imageshack.us/img88/1350/350zu0.jpg[/URL]

To je kabina pro jiné ladění. To nemůže fungovat. Musíš změnit eng podle lokomotivy 350002, která je na tentýž model. Jen je tam nutné nahradit v zápisu řadu a směrování na kabinu na 004, které je už s tímto engem také kompatibilní. Na DVD lokomotiva 350004 už má kabinu 004. ŽSR už pracuje na celkovém update ladění 350 a až bude vše finální, bude tohle ladění i v downloadech.

Ďakujem za odpoveď.Takže teda radšej počkám na ten spomínaný update

P.S.Kvôli zvedavosti som použil cab 004 na Vladovu 350.016,pretože v reále má čierny cab a tam išlo všetko bez problémov

Zdravím,
mohu potvrdit Zbyňkova slova.Po vydání konečné verze eng pro stroje ř.350 budou aktualizovány i soubory chování modelů,které jsou umístěny na stránce J.Skůry.

David

Back
Nahoře