Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
pegaus napsal:Dobry den preji chtel byh reagovat na novou 350,vzhledove je to moc pekny stroj skutecne pekna masina ale mam problem s chovanim respektive asi kazdej kdo sni vyjel,vytahl sem ji na strpskou rampu s deviti vozy a dely se veci ja ji nemoh zaboha pribrzdit na prvni pokus sem popradem projel dost vysokou rychlost podruhe tak tak pribrzdil uz sem na to slapl 10km pred zastavenim,zda se mi ze problem je v nastaveni brzdy,sepnu vlakovou a zacne hucet tedy skripat a to dost dlouho a pritom temer nereaguje pri spetnem pouziti furt jenom huci,tak sem vyzkousel vsechny moznosti i lokomotivni a radic smer vzad a zachranku ale masina jenom mirne brzdila a jela dal poradite kde je problem u ni dekuji s pozdravem Pegaus.
Tonik napsal:pegaus napsal:Dobry den preji chtel byh reagovat na novou 350,vzhledove je to moc pekny stroj skutecne pekna masina ale mam problem s chovanim respektive asi kazdej kdo sni vyjel,vytahl sem ji na strpskou rampu s deviti vozy a dely se veci ja ji nemoh zaboha pribrzdit na prvni pokus sem popradem projel dost vysokou rychlost podruhe tak tak pribrzdil uz sem na to slapl 10km pred zastavenim,zda se mi ze problem je v nastaveni brzdy,sepnu vlakovou a zacne hucet tedy skripat a to dost dlouho a pritom temer nereaguje pri spetnem pouziti furt jenom huci,tak sem vyzkousel vsechny moznosti i lokomotivni a radic smer vzad a zachranku ale masina jenom mirne brzdila a jela dal poradite kde je problem u ni dekuji s pozdravem Pegaus.
Ahoj,ta loko má napytel kompresor,namontuj tam tendle ( AirBrakesAirCompressorPowerRating ( 1.2 ) ) a mělo by to bejt v pořádku.Původně tam měl bejt údaj 1.18,ale zaokrouhlil sem to.... tonik
Kadr napsal:...což je špatně ale pomalu nikomu to doteď nevadilo.![]()
David Hájek napsal:Zdravím pánové,
malý průzkum trhu - byl by zájem o stroj 350 003 /sběrače Shunk/ v novém nátěru ?
http://trainweb.cz/foto/lokomotiva-350-003-0-svaty-jur-13216
David
dem napsal:David mala technicka. Nechces si dat do profilu Jardovu stranku? Zverejnujes na nej a tak by si nam ulahcil pristup na nu .![]()