Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Uplynul rok, ale ohledně této lokálky, když si k tomu sednu, tak nejpozději za dva měsíce mám kompletně zapojenou trať. Pokud mám nějaké časové nedostatky, tak za půl roku musím něco zveřejněníhodného zvládnout. Pokud to trvá rok a nic. Tak to bylo jen o velkých očích, jak zde provířit atmosféru, že bude další trať.sokola.petr napsal:Na vědomost se dává, že k nastávajícímu výročí Zlínky se po pauze postupuje se stavbou trati. Jde to pomalu, nemám moc pomocníků, ale leze to. Čekejte prosím![]()
Gajdma napsal:...Kdybych u toho seděl každý den jen třeba hodinu, tak dobře - půl roku, dejme tomu. Když u toho sedím jednou za 14 dní, protože třeba já u toho sedím jednou za 14 dní, když mě to zrovna baví a když mám zájem, pak to může trvat i v řádu mnoha měsíců, nebo i let. Nedejbože, když nemám 2 měsíce po ruce počítač. ....
A to je asi ten problém, který mám já. Dělám aktivity pro BP a 321 a Luhačovice. Ten úkol pro Luhačovice jsem tvořil týden (než jsem všechno vyzkoušel a ještě je tam jeden renonc, najetí soupravy na druhou soupravu - sunutí vozů - zatím mě to nepustilo), pro BP mám rozdělanou Vysočinu, rok 2004/05, ještě s elitní řadou 350. A pospíchám, páč nevím do kdy bude k dispozici řazení na ŽP pro rok 2005, stejně musím improvizovat, co se týče osobáků.Zbyněk Šemora napsal:Ale totálně špatně je, když mám rozpracovaných X projektů a nejsem schopný ani jeden dokončit.
Kdo čas pro větší tvorbu nemá, ale občas může poradit nebo přispět drobností, takovým také patří čest.
No já mám pocit že trať je postavená protože od Mikyho máš náhled a máš tam plňe vyznačený výhybky a návěstidla