Zlínka 331

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna jagg
  • Datum začátku Datum začátku

jagg

Posunovač
Nazdar, nekdo nekde anoncoval tvorbu teto trate a souvisejicich objektu, a v nejakem foru jsem videl i nahledy nejakych uz hotovych zastavek, muzete me nekdo pls navest, kde jsem to mohl videt? Potreboval bych autora nakontaktovat. Diky moc

Na vědomost se dává, že k nastávajícímu výročí Zlínky se po pauze postupuje se stavbou trati. Jde to pomalu, nemám moc pomocníků, ale leze to. Čekejte prosím :)

Ahoj. Jé, tady jsem komunikaci nečekal.. vypadá to velice pomalu. Myslím si, že bude skvělé, když bude trať dříve, než se překope v reálu. Jinak pomoct? Ano. Objekty. Otrokovice, ZPS, Svit, Želechovice, Vizovice. Urychlení stavby to výrazně pomůže. Vždyť i p Šemora staví trať, ale objekty mu dělají jiní..

Kdysi jsem byl v komunikaci s Fejbijem, který měl pár věcí rozdělaných, jako podjezd na Dlouhé atd., ale už se chvíli neobjevil, jak je to s ním? Jinak pár objektů pro Zlínku se teď objevilo pro TRS na ttp://www.tpb.hys.cz (autorem je ModelyHMD), třeba by šlo ospojit síly...

sokola.petr napsal:
Na vědomost se dává, že k nastávajícímu výročí Zlínky se po pauze postupuje se stavbou trati. Jde to pomalu, nemám moc pomocníků, ale leze to. Čekejte prosím :)
Uplynul rok, ale ohledně této lokálky, když si k tomu sednu, tak nejpozději za dva měsíce mám kompletně zapojenou trať. Pokud mám nějaké časové nedostatky, tak za půl roku musím něco zveřejněníhodného zvládnout. Pokud to trvá rok a nic. Tak to bylo jen o velkých očích, jak zde provířit atmosféru, že bude další trať.
Jo kdyby jste se drželi při zemi a o nových projektech začali psát až když se blíží temín zveřejnění. Jinak je to jen plané víření vody.
Pak jsou po roce nulových informací opodstatněné dotazy typu " jak to vypadá ze stavbou trati" :(

Dovolím si reagovat na váš příspěvek. Kdybych u toho seděl každý den jen třeba hodinu, tak dobře - půl roku, dejme tomu. Když u toho sedím jednou za 14 dní, protože třeba já u toho sedím jednou za 14 dní, když mě to zrovna baví a když mám zájem, pak to může trvat i v řádu mnoha měsíců, nebo i let. Nedejbože, když nemám 2 měsíce po ruce počítač.
Co se týče 2.části příspěvku, s tím plně souhlasím. Dokonce bych asi byl jen proto, sem hodit link rovnou ke stažení. Nebo když už, tak jak píšete, je nějaký ten týden před dokončením.
Ale jinak držím autorovi palce, Zlínka je ten typ lokálky, který nám právě chybí.

Přesně jak píše Gajdma - každej den u toho nesedím a proto třeba trať 036 stavím už třetím rokem. Jde taky o styl stavby. Já například při stavbě krajiny každý kousek porovnávám s několika fotkami a videi a snažím se stavět co nejvěrněji. Zase ale nestavím široké okolí.
S tím, že by se mělo ukazovat před vydáním nesouhlasím. Kdybych trať neukázal, neměl bych kolegy modeláře, kteří mi modelují. Trať by pak nebyla zdaleka v takovém stádiu jako teď.
Sorry za OT

Gajdma napsal:
...Kdybych u toho seděl každý den jen třeba hodinu, tak dobře - půl roku, dejme tomu. Když u toho sedím jednou za 14 dní, protože třeba já u toho sedím jednou za 14 dní, když mě to zrovna baví a když mám zájem, pak to může trvat i v řádu mnoha měsíců, nebo i let. Nedejbože, když nemám 2 měsíce po ruce počítač. ....

A to je právě ten rozdíl mezi dítětem a dospělým. Dítě má velké oči, roztroubí do světa projekt. který vyžaduje alespoň hodinu práce denně, ale dospělý má soudnost a jen své sny a přání zde neventiluje, pokud usoudí, že na to nemá. Jak časově, tak i trpělivost.
Jinak Gajdmo, tohle nebylo mířeno na Tebe, tak jsi reagovat nemusel. Pokud je mi známo, tak jsi žádné velké projekty zde neinzeroval.

Jako zde starší Vám zde prozradím jedno. Pokud chcete mít úspěch, nemohu tvořit, jen když mám náladu, ale je potřeba si volný čas rozvrhnout a pokud chci něčeho dosáhnout musím si máknout. Ale pouštím se jen do takových projektů, na které mám. Když dokončím do finálu jednu věc a mám další síly, troufnu si na něco složitějšího a tak postupuji dál. Ale totálně špatně je, když mám rozpracovaných X projektů a nejsem schopný ani jeden dokončit.
Kdo čas pro větší tvorbu nemá, ale občas může poradit nebo přispět drobností, takovým také patří čest.

Zbyněk Šemora napsal:
Ale totálně špatně je, když mám rozpracovaných X projektů a nejsem schopný ani jeden dokončit.
Kdo čas pro větší tvorbu nemá, ale občas může poradit nebo přispět drobností, takovým také patří čest.
A to je asi ten problém, který mám já. Dělám aktivity pro BP a 321 a Luhačovice. Ten úkol pro Luhačovice jsem tvořil týden (než jsem všechno vyzkoušel a ještě je tam jeden renonc, najetí soupravy na druhou soupravu - sunutí vozů - zatím mě to nepustilo), pro BP mám rozdělanou Vysočinu, rok 2004/05, ještě s elitní řadou 350. A pospíchám, páč nevím do kdy bude k dispozici řazení na ŽP pro rok 2005, stejně musím improvizovat, co se týče osobáků.

Původní záměr bylo trať zvládnout (ne celou, jen základy) ještě v době, kdy jsem ve Zlíně studoval. Avšak již tehdy v podstatě veškerá přislíbená a uskutečňovaná pomoc padla. Jediným dvěma stavitelům objektů, kteří udělalli nenulový kus práce, patří obrovský dík.

Jak jistě všichni víte, i Vy, pane Šemoro, bez objektů to prostě nejde. A tak se stala současná situace. Co víc, moje srdce částečně přešlo od Zlínky k Posázavskému pacifiku. Stále však počítám s tím, že jednou tu trať dodělám.

Děkuji těm, kteří mě tu brání a jsou trpěliví :)

Na závěr trochu ironická poznámka: "stihnu to" :)
http://zlin.idnes.cz/konec-nadeji-m...-zpravy.asp?c=A110131_1524072_zlin-zpravy_mav

:D Trpělivost růže přináší.
Nedostatkem modelů trpí snad každý autor. Máš více možnosti. Stavět s tím co je nebo hodit do placu potřebuju pomoc a nebo ti nezbyde než se naučit modelovat sám. Ta poslední je pěknej voříšek, ale dá se to pomalinku zvládat. V prvním případě se to dá kdykoliv nahradit, ale to se většinou nechce. Známe z vlastní zkušenosti.
Tak klid a pohodu. Uděláš nebo neuděláš svět se nezboří.
Mira.

Dobrý den, měl bych otázku jestli nemá někdo trať 331 z Ostrokovic do Zlína pokud jo tak bych poprosil o poslání nebo nějakej kontakt na majitele trati.

Back
Nahoře