Rada pri instalaci Train Simulator

:D Pekny den ja len jeden problem ked mi vypisuje pri spustani akt. ze "selhalo naciteni pohledu s kabiny " tak co mi chyba v subore tej lok ? alebo co tam je zle ?

dik za pomoc

P.S. k tomu vykolajeniu mozno blbe ale nejdes moc rychlo nato spajanie :)

To vladii21,
stačí si prohlédnout toto vlákno od začátku. Odpověď najdeš. A pokud ne v tomto vlákně, tak zaručeně na tomto fóru těch odpovědí bude "neúrekom".

Věděl by někdo čím to je, když změním nastavení MSTS (zvuky na nejlepší kvalitu, snížit hlasitost, vypnout stíny, apod.) a MSTS po hře normálně vypnu, tak po zapnutí je nastavení zpátky tam, kde bylo předtím? Ale dělají mi to i samotné Windowsy - zapnu PC - mám 800 x 600, změním na 1024 x 768, vypnu nebo restartuju a mám zpátky 800 x 600... Takhle to dělalo asi 3 měsíce, pak z ničeho nic to bylo v pohodě, ale teď jsem předělával WIN a zase to blbne.

Nevím jaké Windows provozuješ a hlavně pod jakým účtem, ale vypadá to že nemáš práva k zápisu do registru systému, kde se tyto informace uchovávají.

Omlouvám se, měl jsem to napsat rovnou - mám Windows 2000. Měl by to být administrátorský účet a zároveň debugger user. Ostatně ani jiný účet zde není. Ostatní programy nemají problémy se zápisy svých nastavení.

Dobrý den potřeboval bych poradit jedu aktivitu R859 Krakonoš a v Hradci Králové mi to při hlášce abych se spojil s brejlovcem vždycky spadne. Díky za rady.

Dobrý den,
můžete mi prosím říct, kterou klávesou se zbrojí písek? Pod pojmem Sand jsem v nápovědě nic nenašel. Ono to tam někde je, ale mi se to nechce hledat. 7672cc8b1d57016226668ed15357d108.gif Proč mi sakra mašina pískuje, i když mi dojde písek?

Děkuji.

Naposled editoval moderátor:
Pretože MSTS je lautr jeno či piesok máš, alebo nie. Stalčíš kláves , vykoná príkaz.

Bez písku se dá jezdit. Bez nafty, uhlí nebo vody to jaksi nejde. Tedy pokud nejedeš z kopce.... ;);)

No jasně... :D Mi se zdá, že MsTS ale při nulových hodnotách nafty napíše Došla nafta a šmitec.

Dobrý den,
při vkládání souprav mimo službu v aktivitě editoru se mi nechtějí ukázat consisty, jenom s vytvořením nového, můžete mi, prosím, poradit?

Back
Nahoře