Lokomotivy T678.0/T679.0/T698.0 (nový model)

Jaroslav Skůra

Provozní technik
Přeji všem pěkný vánoční den :)
Malý dáreček čeká na každého z Vás u mě na stránce

8634b090c6ceafb34a2e7be56e7f5b88.jpg

PS: Lokomotiva T698.0 bude možná v průběhu zítřka, nebo až po Vánocích.

Naposled editoval moderátor:
Přeji hezký den povánoční.
Ten Pomeranč je nádherný. Už jsem jej včera protáhnul na trati DVK.;) Děkuji za nádherný model, který určitě potěší nejen nás přívržence dob ČSD.
S pozdravem Dan.:cool:

Přeji pěkný večer,
pro milovníky starých časů a exotiky je na mé stránce přichystaný "nášup" v podobě strojů T698.001 a T698.002 :rolleyes:

16b8f81f04dc985557442833fc9e31e2.jpg

PS: Samozřejmě mě těší, že se nové modely líbí :!:

Ahoj! Gratuluji k výbornému výsledku! Oba stroje jsou bombastické! Jen se chci zeptat kam mám směrovat kabinu T698.0. Byla stejná jako u T678.0?? Díky
S pozdravem
Hynďa

Napojení na cvf je přímo v engu již nastaveno a je součástí instaláku s chováním, a je směřováno do adresáře common.cab\cab775.

To Jarda : Jardo, tak mne ještě napadlo, že pro druhé stanoviště bude potřeba udělat asi ještě jeden cvf s opačně směřovaným pohledem ( ale ne jako _rv.cvf)

Martens napsal:
Napojení na cvf je přímo v engu již nastaveno a je součástí instaláku s chováním, a je směřováno do adresáře common.cab\cab775.
Aha tak to se omlouvám. Nevšiml jsem si že v instaláku je i cvf soubor. Díky

Je tam i odkaz na zvuky - ty jsou natvrdo směřovány do common.snd\sndDlok. Takže kdo používá Jackův systém s adresářem ZVUKY, tak si bude muset v eng souborech toto přehodit.

Martine, ale common.snd/sndDlok je taky můj systém, při instalaci si každý jen vybere ten, který používá. Výchozí je common.snd. Přišel jsem s tím přesně před rokem :cool:

Jacku, ale právě pro tu možnost volby u instalace zvuků může dojít k tomu, že si budou muset dotyční přesměrovat zvuky v engu.

Tak za ten rok si zatím nikdo nestěžoval. U skinů pro jistotu uvádím i podrobnosti ke spřáhlům, binu, k umístění kabin, zvuků. Takže tak horké to nebude.

Mohl bych se, prosím, přimluvit za provedení úprav modelu T678.0/T679.0. A to v provedení s hranatým nárazníkem a dlouhým madlem nad přednímy okny. Děkuji za jakoukoli odpověď.

No ja som pri testoch aj pripomienkoval stanovište, nakoľko jeho tvar nezodpovedá ani z diaľky reálu a tobôž nie aby na ňom boli textúry z mašiny, ktorá je o 20 rokov mladšia /754/, ale moje pripomienky asi išli bokom...Pre ilustráciu:
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr62131_stanA.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sklad.obrazku.cz/obr62132_stanB.jpg

duuso napsal:
No ja som pri testoch aj pripomienkoval stanovište, nakoľko jeho tvar nezodpovedá ani z diaľky reálu a tobôž nie aby na ňom boli textúry z mašiny, ktorá je o 20 rokov mladšia /754/
Proto jsem se nad tím taky pozastavil.

Carlos napsal:
Mohl bych se, prosím, přimluvit za provedení úprav modelu T678.0/T679.0. A to v provedení s hranatým nárazníkem a dlouhým madlem nad přednímy okny. Děkuji za jakoukoli odpověď.

Předpokládám, že snad v únoru bych vydal update modelů s upravenými engy, takže bych doupravil i tyto požadavky. Nárazníky ani madlo nejsou problém, snad přijde na řadu i zmíněné stanoviště od Dušana. Vím, že jsi to připomínkoval, snad lenost .... :?: :D

Dúfam, že pri najbližšom update bude mať model aj lody. Taktiež si myslím, že by sa mohol doriešiť nielen pult, ale celé stanovište, nech to nevyzerá umelo. Máme tu pár borcov, ktorý s tým nemajú absolútne žiadny problém :)

Do updatu by bolo dobre potom zahrnut aj opravu textur, ktoru som zaslal ïhned po vydani (popisky, farebne prechody a pod.), zrejme vzniklo premopavnim ramu:wink:

Back
Nahoře