Čouda
Pomocník strojvedoucího
Je to kabina pouze pro 751 002. Ostatní mutace jsou sice pěkné, ale neodpovídají reálu. O co přesně se jedná? Tak se koukněte na oplechování pultu. U prototypů a možná i 0tá serie jsou plechy jaksi vyšší se zaoblenýma rohama a 1. 2. 3. serie + T478.2 mají na pultech obyčejný placatý plech. Tuto jsem říkal už kdysi Kadrovi, kterej je vlastně autorem celé kabiny. Kdyby byla vůle, tak se ty plechy nechají upravit aby byly plochý. Něco jsem zkoušel.
Já to říkám furt. Když dělám kabinu, tak musím taky trošku vědět jak ta mašina pracuje a co kde je. Stejně tak jako Michalovo VZ u 122. Jedná se vlastně jenom o živák. Zmačknu tlačítko bdělosti a po dobu stisku svítí bílé světlo na NO. Po uvolnění klávesy zhasne. Debilita. Snad je tady dost znalých lidí na to, aby si toho všimly. Mrzí mě, že to musím bejt zase já, kdo někomu něco vytýká.
Já to říkám furt. Když dělám kabinu, tak musím taky trošku vědět jak ta mašina pracuje a co kde je. Stejně tak jako Michalovo VZ u 122. Jedná se vlastně jenom o živák. Zmačknu tlačítko bdělosti a po dobu stisku svítí bílé světlo na NO. Po uvolnění klávesy zhasne. Debilita. Snad je tady dost znalých lidí na to, aby si toho všimly. Mrzí mě, že to musím bejt zase já, kdo někomu něco vytýká.