Modely Ondra Janiš

Pavlík napsal:
KRÁSA! I TA NOVÁ KABINA!

Dovolím si jen upozornit, že kabina není nová, jedná se stále o původní kabinu na 830 (831) III. série od Jirky Poláka z roku 2005, kterou jsem teď přibalil proto, že není k dispozici na jeho stránkách (původně snad byla také distribuovaná s mým starším modelem 830 III. série).

OndraJ napsal:
Dovolím si jen upozornit, že kabina není nová, jedná se stále o původní kabinu na 830 (831) III. série od Jirky Poláka z roku 2005, kterou jsem teď přibalil proto, že není k dispozici na jeho stránkách (původně snad byla také distribuovaná s mým starším modelem 830 III. série).

Ahoj Ondro, ten motor 831 je parádní a otevírání dveří, tak to jsem ani nečekal, jen jsem to tak vyzkoušel a ono to fungovalo. Avšak jedna věc, Jacek má zvuky jen na požádání mejlem a navíc, v balíku není odkaz na 831, ale na 830 III, pokud tedy jsem nezapoměl nějakou aktualizaci. Kabina byla u Jirky Poláka i v noční verzi a s pravým pohledem, ale nyní už tam není, takže já jsem směroval na ní taky název 830 III. Přeji hezké vánoce a díky za nádherný model.
Dan

Ahoj Dane, tak jak je psáno v cti.mne, je potřeba verze z 23.12.11, kde jsou nově i zvuky 831, které jsme ladili s Jackem, Aktuálně to ovšem vypadá, že po vydání aktualizace trati 310 se přetížil server, takže bude potřeba počkat. Ohledně kabiny se zkusím nějak domluvit s Jirkou Polákem, jestli by nevydal svoji původní verzi 830/III na svých stránkách, aby byla i noční varianta, příp. "klasický" pravý pohled (dle archivu diskusí tu na fóru tam taková byla). Nejlepší by byla samozřejmě nová kabina na 831, ovšem jaksi "nejsou lidi" :oops: . Teď to ovšem řešit nehodlám, přeji všem příjemné vánoce a opouštím PC :)

Naposled editoval moderátor:
Ondro, horší problém: Mám soupravu 831+Bix , dobírám v Jeseníku dalši 831 na postrk a odjedu do Glucholaz. Když chci v Glucholazech přelézt na zadní motor a jet do Krnova, ukáže motorový vůz přidaný v Jeseníku stav nádrži -11 litrů a následné ukončení aktivity z důvodu dojdení nafty. Lze toto nějak ošetřit nastavením chování?

VáclavS napsal:
Ondro, horší problém: Mám soupravu 831+Bix , dobírám v Jeseníku dalši 831 na postrk a odjedu do Glucholaz. Když chci v Glucholazech přelézt na zadní motor a jet do Krnova, ukáže motorový vůz přidaný v Jeseníku stav nádrži -11 litrů a následné ukončení aktivity z důvodu dojdení nafty. Lze toto nějak ošetřit nastavením chování?
Ahoj, oprav si tento řádek nad řádkem "name", nebo pokud tam není, tak jej tam vlož:
"EngineVariables ( 80 )"
Hodnota v závorce, stav nafty po přrstupu.
Dan

Na stránky jsem umístil update (především) engů pro balík motorových vozů 831, ve kterém jsou opravy drobných nedostatků, m.j. zde zmiňovaný problém se stavem nafty v aktivitách.

Dobrý den, po nainstalování Vašeho updatu na ř. 831 mi při načítání MSTS vyhodí hlášku, chyba při čtení souboru vozidla ... a vyjmenuje mi všechny engy 831. Nevíte co to může být?

A zkoušel jsi stahovat i celý balík? Měl jsi předtím základní balík těchto vozidel?

Back
Nahoře