Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pavlík napsal:KRÁSA! I TA NOVÁ KABINA!
Tvoje vánoční dárky stojí VŽDYCKY za to! Perfektní práce, mockrát děkujuOndraJ napsal:...a snad to opět bude stát za to...
OndraJ napsal:Dovolím si jen upozornit, že kabina není nová, jedná se stále o původní kabinu na 830 (831) III. série od Jirky Poláka z roku 2005, kterou jsem teď přibalil proto, že není k dispozici na jeho stránkách (původně snad byla také distribuovaná s mým starším modelem 830 III. série).
skoro napsal:mne tiež - preplnený server/ úpravy
Ahoj, oprav si tento řádek nad řádkem "name", nebo pokud tam není, tak jej tam vlož:VáclavS napsal:Ondro, horší problém: Mám soupravu 831+Bix , dobírám v Jeseníku dalši 831 na postrk a odjedu do Glucholaz. Když chci v Glucholazech přelézt na zadní motor a jet do Krnova, ukáže motorový vůz přidaný v Jeseníku stav nádrži -11 litrů a následné ukončení aktivity z důvodu dojdení nafty. Lze toto nějak ošetřit nastavením chování?
Pavlík napsal:A zkoušel jsi stahovat i celý balík? Měl jsi předtím základní balík těchto vozidel?