Modely-Mates

Nádherný model, a ano máme ji v Pardubicích odstavenou, už jsem ji použil v připravované aktivitě stejně tak i MVTV 3.

Nějak mi tu sedá prach tak to trochu ometu :) ,pokud dobře počítám vznikla šestá verze nádraží Ústí nad Labem ,možná se ještě trochu bude něco doupravovat,pouze na přání stavitele.
Verze : 090 , 072 , 130 , Praha-Dresden , 321 bez prosklení a 321prosklený,a 072 má teď nově sloučení s okolím jako jeden model

Prosím,může mi někdo poskytnout stačí jenom informativní foto jak vypadá rampa kolem skladu v Zámrsku.Z map to nedokážu vykoukat,možná nepoužívám ty správný
zamrsk.jpg
nekoukejte na tu,kterou tam momentálně mám.Děkuji za vhodnou dokumentaci.

Mates napsal:
... je k dispozici starší typ kotlového vozu ...

Čéče ... ja nezvyknem po fóre vychvalovať, ale včil musím. Příjemně jste mě překvapil studente, píši výbornou

Naposled editoval moderátor:
Ohledně lodního děla-neuvažoval jsem o něm.Je kulaté,takže kvantum dalších polygonů.Nevím jestli z dokumentace,kterou mám k dispozici to lze dost vykoukat,ale možná uvažovat budu :)

Tak kdo chce náklad lodního děla,stačí stáhnout updownload
JAAK283-2.jpg
a vložit do consistu.Místo Jaak283802b dát Jaak283802b_delo.Samozřejmě přepsat přiloženou texturou,jinak dělo bude bílé :) Kdo stahuje po úpravě,již ná všechno v jednom downloadu.

Jaak283-jelikož nepoužívám testery,dovídám se chyby až po zveřejnění.Dělo bylo vnímáno jako odlitek,takže jsem obrousil a přeleštil lauf,stačí nahradit tímto a už na to nechci šahat :)

Zdravím
a mistru Matesovi děkuji za parádní objekty postávající v obvodu žst.Polom.

David

Naposled editoval moderátor:
Já se připojuji k děkovačce i za nádraží Moravská Nová Ves.
Davide, kam patří ty modré kontejnery ? Ty jediné jsem neidentifikoval ani z videa, tak jsem je pohodil vedle rampy.

Back
Nahoře