Používáte zastaralý prohlížeč. Ten nemusí zobrazovat tuto nebo jiné webové stránky správně. Měl(a) byste si jej zaktualizovat nebo použít alternativní prohlížeč.
Nějak mi tu sedá prach tak to trochu ometu ,pokud dobře počítám vznikla šestá verze nádraží Ústí nad Labem ,možná se ještě trochu bude něco doupravovat,pouze na přání stavitele.
Verze : 090 , 072 , 130 , Praha-Dresden , 321 bez prosklení a 321prosklený,a 072 má teď nově sloučení s okolím jako jeden model
Prosím,může mi někdo poskytnout stačí jenom informativní foto jak vypadá rampa kolem skladu v Zámrsku.Z map to nedokážu vykoukat,možná nepoužívám ty správný
nekoukejte na tu,kterou tam momentálně mám.Děkuji za vhodnou dokumentaci.
Ohledně lodního děla-neuvažoval jsem o něm.Je kulaté,takže kvantum dalších polygonů.Nevím jestli z dokumentace,kterou mám k dispozici to lze dost vykoukat,ale možná uvažovat budu
Tak kdo chce náklad lodního děla,stačí stáhnout updownload
a vložit do consistu.Místo Jaak283802b dát Jaak283802b_delo.Samozřejmě přepsat přiloženou texturou,jinak dělo bude bílé Kdo stahuje po úpravě,již ná všechno v jednom downloadu.
Jaak283-jelikož nepoužívám testery,dovídám se chyby až po zveřejnění.Dělo bylo vnímáno jako odlitek,takže jsem obrousil a přeleštil lauf,stačí nahradit tímto a už na to nechci šahat
Já se připojuji k děkovačce i za nádraží Moravská Nová Ves.
Davide, kam patří ty modré kontejnery ? Ty jediné jsem neidentifikoval ani z videa, tak jsem je pohodil vedle rampy.