Kde a ako vziať objekty pre stavbu tratí

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna 714.222-7
  • Datum začátku Datum začátku
RE: Objekty pre staviteľov tratí

Nebuď zlý. Také jsem přemýšlel, zda se to sem hodí a myslím, že hodí. Jednalo se o to ne jak stavět trať, ale kde sehnat objekty pro stavitele tratí a konkrétně se řešily náspy. Ale platí to i obecně o všech, které nejsou extra ke stažení.

RE: Kde a ako vziať objekty pre stavbu tratí

Hynďa napsal:
Ahoj!
Nevíte prosím kde vzít něco podobného?
Prohledal jsem snad všechny tratě co mám a nenašel ale vím že jsem to někde viděl. Díky moc za pomoc.

Ahoj Hyňďo, ve Dvoukolejce podobná násypka je, sice není plechová ale dala by se upravit textura. A tuto bys musel složit ze dvou nebo čtyřech. Píšu z práce, nevím z hlavy, jak se to jmenuje, ale když si otevřeš trať, tak je počáteční bod u Zadova a kousek od Zadova (na stejném čtverci) je pískovna, a tam to je.

JiříkTK napsal:
Hynďa napsal:
Ahoj!
Nevíte prosím kde vzít něco podobného?
Prohledal jsem snad všechny tratě co mám a nenašel ale vím že jsem to někde viděl. Díky moc za pomoc.

Ahoj Hyňďo, ve Dvoukolejce podobná násypka je, sice není plechová ale dala by se upravit textura. A tuto bys musel složit ze dvou nebo čtyřech. Píšu z práce, nevím z hlavy, jak se to jmenuje, ale když si otevřeš trať, tak je počáteční bod u Zadova a kousek od Zadova (na stejném čtverci) je pískovna, a tam to je.
Ahoj! Dvoukolejku jsem prolít několikrát tam a zpátky ale ničeho jsem si nevšiml:eek: Prohledám ten Zadov, díky moc

Naposled editoval moderátor:

Myslím, že je to násypka od PaV z 024. Já ji mám také ve své trati mnohokrát. Ale asi určitě bude v Letohradě.

Ta v DVK bude asi německá, přepisoval jsem na ní do češtiny ceduli "max rychlost 5 km/h". O to lépe, když se našly dvě, Hynďa si může vybrat..

Objekty pro trať: nejlepší je vymodelovat si vlastní originály. Je to jen pár boxů a cylindrů v maxku a ušetříte spoustu času hledáním něčeho podobného, vypreparováním a přeskinováním.
Na http://lubomir.webnode.cz najdete nové screeny z kompletně dokončené zastávky Radňovice (ČD 251) pro Zbyňkovu trať BP.

V tomto teda obdivuju brzdu1 při stavbě trati Trnava-Kůty. Já si stavím fikce, takže s tím až takové problémy nemám. Ale vzhledem k tomu, že mi komplet hotový kilometr tratě trvá když to jde dobře 4-5 hodin, si tento přepych (naučit se modelovat) nemohu dovolit. No a když si to vynásobíš, tak Dvoukolejka má 200 km = cca 1000 hodin, protože ne vždy jde vše hladce a napoprvé.

JiříkTK napsal:
V tomto teda obdivuju brzdu1 při stavbě trati Trnava-Kůty. Já si stavím fikce, takže s tím až takové problémy nemám. Ale vzhledem k tomu, že mi komplet hotový kilometr tratě trvá když to jde dobře 4-5 hodin, si tento přepych (naučit se modelovat) nemohu dovolit. No a když si to vynásobíš, tak Dvoukolejka má 200 km = cca 1000 hodin, protože ne vždy jde vše hladce a napoprvé.
Přesně tak. Obdivuju toho, kdo se věnuje stavbě a ještě modelování. Nevím jak je to s časem věnovaným modelování ale třeba ten čas, který by strávil hledáním těch pravých objektů, prostě věnuje modelování. Mě někdy příjde že 70% času, který věnuju stavbě, hledám ty správné objekty:(

Preskúmaj ŽSR150 alebo Alfold 4.Takéto priepusty tam tuším sú.

Kuba napsal:
Já vím, že zlatý podnos je zlatý podnos, ale co třeba zapojit vlastní iniciativu a zkusit třeba kamaráda Googla!!!

Skrátene UTFG:oops:.
Predpokladám, že sa vyskytnú otázky, čo to znamená, tak si to vygúglite:P

Naposled editoval moderátor:

IceMcLaren napsal:
A na akej stranke je?
Nezlob se, ale ono to takto nejde dělat. Musíš se trochu snažit i sám. Stačí třeba napsat do vyhledavače "MSTS Alfold" a za pár sekund to máš. Stačí se podívat do různých tratí na modely s názvy most, brucke, bridge a možná bys vhodné modely našel dříve, než Ti tady někdo poradí

JiříkTK napsal:
IceMcLaren napsal:
A na akej stranke je?
Nezlob se, ale ono to takto nejde dělat. Musíš se trochu snažit i sám. Stačí třeba napsat do vyhledavače "MSTS Alfold" a za pár sekund to máš. Stačí se podívat do různých tratí na modely s názvy most, brucke, bridge a možná bys vhodné modely našel dříve, než Ti tady někdo poradí

To je v pohode, ja sa nehnevam, ani nemam preco, len nejako som unaveny.

Back
Nahoře