Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
No jo, zvuky motoru jsem zatím použil z 771, protože nahrávky 749 nejsou.Čouda napsal:PetanK: což o to jacek zvuky dělat umí,ale nemá vhodný nahrávky. Já už mám domluvený túrování bardotky, takže něco určitě nahraju. Něco tedy už nahratý mám Kadr na to mpracuje, ale nahrávky byly použitený do třetího stupně. potom bylo moc decibelů no stál jsem moc blízkoUvidím
e uvidíme...
No neviem, zvuky 771 sme nahrávali priamo na kameru, ja som stál s kamerou pri mašine a nahrával vonkajšie zvuky vo všetkých stupňoch pri pomalom pridávaní nahor až po 8.stupeň a potom späť s prestávkami, v tomto čase bol Nebulus s foťákom na stanovišti a toto isté nahrával tam, tak neviem čo si Ty predstavuješ pod pojmom "vhodné nahrávky", keby neboli nahrávky 771 tak teraz nepočúvaš 749 ! Zober kameru, skoč na stanicu, nájdi "vhodného" majstra ktorý Ti bude na stanici len tak ledabolo do vzduchu zavýjať s mašinou a nahrávaj, možnáže nahráš vhodnejšie zvuky.Čouda napsal:což o to jacek zvuky dělat umí,ale nemá vhodný nahrávky
Je to právě o nahrávkách. Nastavit sms není žádná věda, ale stvořit zvuk motoru, když je k dispozici jen volnoběh a první, max. druhý stupeň, to už je fuška. Ta 742 se mi taky zrovna nelíbí. Např. ta T 478.1002 vznikla z této 30s nahrávky rozjezdu - http://jacek-msts.ic.cz/T478.1002_skutecnost.mp3 Znamenalo to nasadit sluchátka, otevřít soubor v CoolEditu a pokusit se chytit souvislou smyčku posunováním se po setinách sekundy. Z toho pak opravdu duní hlavaČouda napsal:...Jedna věc je to všecko nastavit tak aby to šlapalo v tom seš dobrej to je bez diskuze ale druhá věc jsou nahrávky což je někdy strašný. bohužel lepší nemáme...
To ci mi poslal Mirek(Čouda) je dobré jenomže jeho přístroj nepobral vyšší stupně té berty.Kdyby byl možná dál tak je to v pohodě,není zrovna nejlepší nápad stát 5m u berty která je navíc "nahoře bez" a nahrávat všechny stupně.Ta nahrávka 751 002 není špatná ale chce to hodně umění a štěští.843 jsou bez problému.Pokud je dobrej fíra a otůruje to tak jde vše.Pokud se podaří tak bych mohl udělat nové 742 ale neřikám to na 100%Jacek napsal:Je to právě o nahrávkách. Nastavit sms není žádná věda, ale stvořit zvuk motoru, když je k dispozici jen volnoběh a první, max. druhý stupeň, to už je fuška. Ta 742 se mi taky zrovna nelíbí. Např. ta T 478.1002 vznikla z této 30s nahrávky rozjezdu - http://jacek-msts.ic.cz/T478.1002_skutecnost.mp3 Znamenalo to nasadit sluchátka, otevřít soubor v CoolEditu a pokusit se chytit souvislou smyčku posunováním se po setinách sekundy. Z toho pak opravdu duní hlavaČouda napsal:...Jedna věc je to všecko nastavit tak aby to šlapalo v tom seš dobrej to je bez diskuze ale druhá věc jsou nahrávky což je někdy strašný. bohužel lepší nemáme...![]()
Druhá věc je mít možnost tu mašinku túrovat a nahrávat, navíc dvojmo, jak to udělal Duuso s Nebulusem. Takové zvuky se dají vyrobit za večer :!: Když to tak spočítám, tak z takových nahrávek máme 711, 731, 771, 776 a z motorů 843
Mimochodem 843 nám túroval jeden známý strojvedoucí v noci v Ostravě Kunčicích, aby neměl problémy. Přesto tam přišla výpravčí podívat se, co se děje...
Ten stačí bohatě, kvalita zvuků v MSTS je maláStrojvedouciDoBoha napsal:no sice to sem už moc nepasuje ale pokud jde o zvuky 742 tak na těch jezdím denně, takže by to šlo, problém je spíše s nahrávací technikou, mam pouze mp3 přehrávač s diktafonem :?
Honza.tomi napsal:Něco málo z mé dílny, ale ještě se musí dodělat cab