model 749/751/752

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Neberte to ako rýpanie, ale prečo sa použili staršie engy ? Aktuálna verzia je 1.25 a toto je asi 1.21. :?:

Teda to je važne špica!!!Moc hezká práce.A s temi novými zvuky od Jacka(ten volnoběh 749...ten má štávu) je to fakt super...

PetanK: což o to jacek zvuky dělat umí,ale nemá vhodný nahrávky. Já už mám domluvený túrování bardotky, takže něco určitě nahraju. Něco tedy už nahratý mám Kadr na to mpracuje, ale nahrávky byly použitený do třetího stupně. potom bylo moc decibelů no stál jsem moc blízko :-( Uvidím :P e uvidíme...

Čouda napsal:
PetanK: což o to jacek zvuky dělat umí,ale nemá vhodný nahrávky. Já už mám domluvený túrování bardotky, takže něco určitě nahraju. Něco tedy už nahratý mám Kadr na to mpracuje, ale nahrávky byly použitený do třetího stupně. potom bylo moc decibelů no stál jsem moc blízko :-( Uvidím :P e uvidíme...
No jo, zvuky motoru jsem zatím použil z 771, protože nahrávky 749 nejsou.
K těm nahrávkám do třetího stupně - jak myslíš, že vznikla většina zvuků v MSTS? :wink:

To že je u 749 zvuk ze 771 ani moc nevadí,bych řek já,když tak si řeknete že ma motor v dobrym stavu... :lol: :lol:

Mno jo vznikly tak jak vznikly, ale není to ono ven si třebas ty tranzistory. Ty se mi moc nelíbí. Jedna věc je to všecko nastavit tak aby to šlapalo v tom seš dobrej to je bez diskuze ale druhá věc jsou nahrávky což je někdy strašný. bohužel lepší nemáme, ale co se dádělat musíme vzít za vděk i něčemu. Je škoda že kvalitní zvukař nemá kvalitní nahrávky když už je dokáže kvalit ně zpracovat. třeba 751 002 je parádní. sic si nejsemjistej jestli zvuky ve vyšších otáčkách nejsou také uměle dotvořeny, ale i tak se mi líbí. Tuto byl jenom příklad.... však to vyřešíme a slezině snad budu moct přijet

Čouda napsal:
což o to jacek zvuky dělat umí,ale nemá vhodný nahrávky
No neviem, zvuky 771 sme nahrávali priamo na kameru, ja som stál s kamerou pri mašine a nahrával vonkajšie zvuky vo všetkých stupňoch pri pomalom pridávaní nahor až po 8.stupeň a potom späť s prestávkami, v tomto čase bol Nebulus s foťákom na stanovišti a toto isté nahrával tam, tak neviem čo si Ty predstavuješ pod pojmom "vhodné nahrávky", keby neboli nahrávky 771 tak teraz nepočúvaš 749 ! Zober kameru, skoč na stanicu, nájdi "vhodného" majstra ktorý Ti bude na stanici len tak ledabolo do vzduchu zavýjať s mašinou a nahrávaj, možnáže nahráš vhodnejšie zvuky.

Ano,ty zvuky zpracovávám já.Jen je škoda že ty vyšší stupně nepobrala kamera jinak by to byla paráda.Taky je docela špatné že v msts to bude vhodné použít jenom na 1 mašinu takže Mirku skinuj!

Čouda napsal:
...Jedna věc je to všecko nastavit tak aby to šlapalo v tom seš dobrej to je bez diskuze ale druhá věc jsou nahrávky což je někdy strašný. bohužel lepší nemáme...
Je to právě o nahrávkách. Nastavit sms není žádná věda, ale stvořit zvuk motoru, když je k dispozici jen volnoběh a první, max. druhý stupeň, to už je fuška. Ta 742 se mi taky zrovna nelíbí. Např. ta T 478.1002 vznikla z této 30s nahrávky rozjezdu - http://jacek-msts.ic.cz/T478.1002_skutecnost.mp3 Znamenalo to nasadit sluchátka, otevřít soubor v CoolEditu a pokusit se chytit souvislou smyčku posunováním se po setinách sekundy. Z toho pak opravdu duní hlava :D
Druhá věc je mít možnost tu mašinku túrovat a nahrávat, navíc dvojmo, jak to udělal Duuso s Nebulusem. Takové zvuky se dají vyrobit za večer :!: Když to tak spočítám, tak z takových nahrávek máme 711, 731, 771, 776 a z motorů 843
Mimochodem 843 nám túroval jeden známý strojvedoucí v noci v Ostravě Kunčicích, aby neměl problémy. Přesto tam přišla výpravčí podívat se, co se děje...

Naposled editoval moderátor:
Jacek napsal:
Čouda napsal:
...Jedna věc je to všecko nastavit tak aby to šlapalo v tom seš dobrej to je bez diskuze ale druhá věc jsou nahrávky což je někdy strašný. bohužel lepší nemáme...
Je to právě o nahrávkách. Nastavit sms není žádná věda, ale stvořit zvuk motoru, když je k dispozici jen volnoběh a první, max. druhý stupeň, to už je fuška. Ta 742 se mi taky zrovna nelíbí. Např. ta T 478.1002 vznikla z této 30s nahrávky rozjezdu - http://jacek-msts.ic.cz/T478.1002_skutecnost.mp3 Znamenalo to nasadit sluchátka, otevřít soubor v CoolEditu a pokusit se chytit souvislou smyčku posunováním se po setinách sekundy. Z toho pak opravdu duní hlava :D
Druhá věc je mít možnost tu mašinku túrovat a nahrávat, navíc dvojmo, jak to udělal Duuso s Nebulusem. Takové zvuky se dají vyrobit za večer :!: Když to tak spočítám, tak z takových nahrávek máme 711, 731, 771, 776 a z motorů 843
Mimochodem 843 nám túroval jeden známý strojvedoucí v noci v Ostravě Kunčicích, aby neměl problémy. Přesto tam přišla výpravčí podívat se, co se děje...
To ci mi poslal Mirek(Čouda) je dobré jenomže jeho přístroj nepobral vyšší stupně té berty.Kdyby byl možná dál tak je to v pohodě,není zrovna nejlepší nápad stát 5m u berty která je navíc "nahoře bez" a nahrávat všechny stupně.Ta nahrávka 751 002 není špatná ale chce to hodně umění a štěští.843 jsou bez problému.Pokud je dobrej fíra a otůruje to tak jde vše.Pokud se podaří tak bych mohl udělat nové 742 ale neřikám to na 100%

Naposled editoval moderátor:
Ad Dusso ty čmeláky jsem neměl na mysly ty jsou zrovna hezký. konkrétně takovým trnem jsou ty 742.Mám domluveno túrování bardotky takže se budeme těšit. jinak Kadr povídal, že ty zvuky ze 751 151 jsou použitelné pouze na ni. Mno na 749 to nebude protože má sdruženej regulátor. co dělá sdruženej regulátor? to si schválně poslechněte na bardotce. to ej žrádlo to tu ještě nebylo. Ono více 751tek má ten sdruženej regulátor. těžko říct která ale jde to poznat podle zvuku.

no sice to sem už moc nepasuje ale pokud jde o zvuky 742 tak na těch jezdím denně, takže by to šlo, problém je spíše s nahrávací technikou, mam pouze mp3 přehrávač s diktafonem :?

StrojvedouciDoBoha napsal:
no sice to sem už moc nepasuje ale pokud jde o zvuky 742 tak na těch jezdím denně, takže by to šlo, problém je spíše s nahrávací technikou, mam pouze mp3 přehrávač s diktafonem :?
Ten stačí bohatě, kvalita zvuků v MSTS je malá

Na mojom MP3 prehrávači stojí mikrofón za :puke_l: :puke_r: . Lepšie mikrofóny sú napr. na digi foťákoch.

Ano,to jde snad vidět,Kabina je taky hodně zajímavá.

Pozn. mod.
odstraněn obr v citaci a poznámka o něm

Back
Nahoře