model 749/751/752

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
Nádherná práce Jardo už se těším na projetí s novým modelem.Ve skutečnosti jsem si to už vyzkoušel na vlastní ruce,přece jen je to nádherný exemplář z roku 1969.

Jardo opravdu skvělá prace smekám a závidím. Mám takový dotaz nenašel by se nějaký povedený skinek loko Unipetrol? Předem děkuji za odpověd :P

StrojvedouciDoBoha napsal:
Šnek napsal:
Je pravda,že dnes je už přece jen drobet oprýskanější,ale to nesnižuje kvalitu.

A taky trochu umaštěnější :)

Tak Pánové pořád jste jí chtěli špinavou tak tady jí máte.Je to finální verze: :)

[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/skin barca.jpg
[Nalinkovaný obrázek z externího úložiště již neexistuje]: http://sweb.cz/Jarin.20/skin barca.2.jpg

A co takhle nám jí dát v obou verzích

Mě se víc líbila ta pouze fototexturová :)

Naposled editoval moderátor:
Tá špina vyzerá trochu neviehorodne, hlavne ten zrkadlovo zložený obrazec v strede bielej bočnice. "Čistá" verzia sa mi pozdáva viac. :salut:

nebulus napsal:
Tá špina vyzerá trochu neviehorodne, hlavne ten zrkadlovo zložený obrazec v strede bielej bočnice. "Čistá" verzia sa mi pozdáva viac. :salut:

Díky za upozornění rád příjmu každou připomínku.Jinak pokud bude zájem mám obě verze :)

nebulus napsal:

Mne sa tiež pozdáva prvá verzia. Táto kvázi špinavá vyzerá dosť umelo.

Proč anketu? Blbost. Jestli tu mašinu chcete špinavou, tak musíte dodat fotky. Jedině tak s tím půjde něco dělat.

Čuřil napsal:
Jako laik tvrdim, ze ta prvni verze byla mnohem hezci.
Apropo, chtelo by to anketu, jakou verzi vydat ? Obe verze ? Ne !!!!
Na co anketu ?!! Proč by nemohly být obě verze ?! Každý nechť si vloží do svého trainsetu svou preferovanou či obě, když už je obě autor udělal.

no však právě ať jsou dvě verze!!! V tom případě nepotřebujeme snad anketu. Tak a teď si myslím, že tímhle příspěvkem jsi ze mě udělal naschvál vola. Má někdo ještě stejný názor?

Čouda napsal:
no však právě ať jsou dvě verze!!! V tom případě nepotřebujeme snad anketu. Tak a teď si myslím, že tímhle příspěvkem jsi ze mě udělal naschvál vola. Má někdo ještě stejný názor?
Ano, mám. Jenom nevím, jestli jsi se s tím názorem ptal na toho vola nebo na ty dvě verze bardotek......

Martensi to celý byla odpověď pro Boba. Jinak poslední věta se týká vola i bardotek.

Back
Nahoře