model 749/751/752

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Robo
  • Datum začátku Datum začátku
bob57_cz napsal:
Čuřil napsal:
Jako laik tvrdim, ze ta prvni verze byla mnohem hezci.
Apropo, chtelo by to anketu, jakou verzi vydat ? Obe verze ? Ne !!!!
Na co anketu ?!! Proč by nemohly být obě verze ?! Každý nechť si vloží do svého trainsetu svou preferovanou či obě, když už je obě autor udělal.

Přeji krásný den, všem velice děkuji za připomínky.
Rozhodl jsem se takto na mém webu, bude mít možnost ke stažení obě verze skinu. Dobře to napsal bob_57.cz , každý nechť si vloží do svého trainsetu svou preferovanou či obě. Jediné co musím ještě v tomto případě udělat odlišní v případě stažení obou verzí. :)

Čouda napsal:
no však právě ať jsou dvě verze!!! V tom případě nepotřebujeme snad anketu. Tak a teď si myslím, že tímhle příspěvkem jsi ze mě udělal naschvál vola. Má někdo ještě stejný názor?
No já myslím ,že ne. Ono už to ani nejde.

Naposled editoval moderátor:
Čouda napsal:
Martensi to celý byla odpověď pro Boba. Jinak poslední věta se týká vola i bardotek.
Čouda napsal:
no však právě ať jsou dvě verze!!! V tom případě nepotřebujeme snad anketu. Tak a teď si myslím, že tímhle příspěvkem jsi ze mě udělal naschvál vola. Má někdo ještě stejný názor?
Jenže ty jím opravdu jsi, podle toho, co tu v poslední době předvádíš a děláš ho ze sebe jen ty sám.
Až ti bude 21, budeš mít reálné předpoklady vstoupit do vysoké politiky, pokud si do té doby zachováš své stávající kvality.

Politika není pro mě. To nechám jiným. Po penězích nejdu a ta práce je pro mě neatraktivní. Budu SUDR, eventuelně SiUDR či VUDR a tuto mě stačí. Práce, co člověka baví.

Bobe. Víte oč tu vlastně šlo? Proč stále překrucujete skutečnosti? Anketa není nutná. Autor psal, že vydá obě dvě verze tak je to snad bez diskuze a veci nedávno minulá bych do toho nezatahoval.

Doporučoval bych používat zvuky 751 ať jsme ještě blíž reálu.Tenhle konkrétní stroj dělá takovej rambajs,že se třese celé stavědlo v Plzni,když jede kolem.
Jinak jsem testoval mezi Nýřanama a Zbůchem s reálnými jízdními vlastnostmi na šestej stupeň ani nedosáhne 90km/h,což jsem ve skutečnosti nedosáhl ani na sedmej.Používám eng.s el.topením,a soupravu 3xBdt+1xBDs jako ve skutečnosti.
Samozřejmě skutečnost je přece jen trošku jiná.Jinak perfektní model.

Šnek napsal:
Doporučoval bych používat zvuky 751 ať jsme ještě blíž reálu.Tenhle konkrétní stroj dělá takovej rambajs,že se třese celé stavědlo v Plzni,když jede kolem.
To víš provedení bez tlumiče, okna se klepou i u mě na koleji ve Skvrňanech.

Přeji krásný den,
Od dnešního dne kdo bude mít zájem si stáhnout můj skin zde je nový odkaz:http://www.skiny.estranky.cz/
Časem si s tohoto mého webu budete moci stáhnout i jiné skiny, které jsem již nestačil zveřejnit za mého činného působení při MSTS. :wink:

749-241 v neděli v dílnách,v pondělí si odjezdila pár Os 7412/7417/7422/7427/7430/neschopná v Chotěšově.Všichni výpravčí na Domažlické trati jí za to děkují,protože kvůli nové mašině z Plzně musel být na celé trati přerušen noční klid.

Šnek napsal:
749-241 v neděli v dílnách,v pondělí si odjezdila pár Os 7412/7417/7422/7427/7430/neschopná v Chotěšově.Všichni výpravčí na Domažlické trati jí za to děkují,protože kvůli nové mašině z Plzně musel být na celé trati přerušen noční klid.
Proč ji? Stěžovat si maji na Na Nábřeží a nebo jinde v papalášově.

Šnek napsal:

V úterý v noci ji dotáhl do depa brejlovec, údajně nechladí. Lidé holt nemají pochopení pro kovostrojní symfonii :D .

Ale když je spolehlivost nižší jak 50%,tak v tom nevidím žádnou symfonii.Přece jen by se dneska měla preferovat spokojenost cestujících.

Šnek napsal:
Ale když je spolehlivost nižší jak 50%,tak v tom nevidím žádnou symfonii.Přece jen by se dneska měla preferovat spokojenost cestujících.

To ano, přece jen kvůli nim se to všechno dělá že. Ale to už se odchylujeme od tématu tohoto vlákna....takže to ukončeme než budeme pranýřováni za znečišťování vlákna :)

Tak nejsem proti tlachání okolo jediné plzeňské Bardotky, ale jinde - např. HP.

749 051 - pěkný to skin. Také bych rád vydal své 354 a 080 jenomže k tomu mi schází úpravy modelu. 751 354 má zkosené nárazníky a 751 080 má střechu ze třetí serie (můj skin má střechu z druhý serie).

Jenom otázečka: budou k mání i ostatní dvě bardotky?
P.S. v přípravě mám 751 151 zhruba v současném stavu. Před ní ale budou následovat minimálně 751 094(Já) a 751 093(Honza Toman). Uvidíme jak se věci vyvinou. Já raději otřískaný krámy.

Ano, v přípravě jsou i další dvě 103 a 106, ale nebude to hned. Možná i časem bude 751.382 a kdyby jsem někdy zabloudil do Olomouce a měl možnost nafotit 751.053, tak i tu bych rád udělal.
Skin 749.051 je práce Ondry Janiše za to mu moc děkuji.

Luděk napsal:

Ano, v přípravě jsou i další dvě 103 a 106, ale nebude to hned. Možná i časem bude 751.382 a kdyby jsem někdy zabloudil do Olomouce a měl možnost nafotit 751.053, tak i tu bych rád udělal.
Skin 749.051 je práce Ondry Janiše za to mu moc děkuji.

Tak 749.051 je fakt úžasná, ito upravený zábradlí pro I.serii. co se týče 751.053, můžu ji udělat, a nebo pokud chceš, nafotit a pošlu ti fotky, já sem v Olomouci na nádraží ve službě furt. Já mam v plánu dělat 749.121, udělal sem ji již jednou, ale na starý model. Jenže ona teď vůbec nejezdí a já ji měl na vlaku naposledy někdy na podzim

Ad Honza: má upravený zábradlí, ale i střechu. Bohužel dneska drtivá většina bardotek první serie má střechu bu´d ze třetí a nebo z druhé, protože poklop kudy se leze na střechu je vedle vetšího ventilátoru. Spíše bych a to velice ocenil verzi třetí serie se závěskama. Zkosený nárazníky už tak nějak oželím.

Back
Nahoře