OndraJ
Skladník
Honza.tomi napsal:Tak 749.051 je fakt úžasná, ito upravený zábradlí pro I.serii.
Děkuji za pochvalu. Snad mi odpustíte trochu pochlubení
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Honza.tomi napsal:Tak 749.051 je fakt úžasná, ito upravený zábradlí pro I.serii.
Není tam . Ale je tam "!!! Nová aktalizace "OndraJ napsal:Z těchto důvodů (mimo jiné, kromě technického problému s webem) je taky k downloadu u trati 240, ne klasicky u mě na webu.
Teď mám dovolenou, jak se vrátím, tak ji nafotím. Doufám že tam ještě bude, ale stojí odvodněná u rotundyLuděk napsal:Za tu 751.053 bych byl rád, je to jedna s posledních existujících ex Jihlavských bardotek této řady.
Když jí uděláš ty budu radši protože na to při stavění tratě není moc času
Je ? Není. Bude nebo už byla a zase není ?OndraJ napsal:Z těchto důvodů (mimo jiné, kromě technického problému s webem) je taky k downloadu u trati 240, ne klasicky u mě na webu.
Je sice hezké, že sem dáváš přímý link, ale mne zajímá, jak se k němu dostanu normálně z toho uvedeného webu, když tam není ani čárka.Čouda napsal:http://www.trat240-msts.uvadi.cz/uloziste/cd749051.zip tu máš čerte kropáč
A není to jenom cvf, s kontrolerem výkonově naladěným tak, aby to odpovídalo nastavení engu se zapnutým topením?Venny napsal:Nazdar pánové.
V poslední aktualizaci trainsetu BP se objevily v ENGu 749 241 et /rvet odkazy na kabinu, která obsahuje shodně značený CVF: 749et.cvf. Ten má být součástí CAB751. Je možno zveřejnit odkaz, kde se dá tato kabina vč. odpovídajících CVF stáhnout? Děkuji.