Aktivity "pez"

Ahoj, chci se zeptat, budeš opravovat aktivitu excelsior pro novou verzi tratě? Případně i prodloužení poslední části?

Ahoj, tak pro tebe, ale také pro všechny, kdo jezdí moje aktivity:

Začal jsem opravovat svojí první aktivitu pro Martinovo trať, sice jsem narazil na pár drobností, ale první díl mi dává zabrat nejvíc a hned tak asi opraven nebude. Mám opraven 2. a 3. díl s tím, že z Ústí do Duchcova a k Želénkám bude 4. díl. Je to z toho důvodu, že v Ústí nejde udělat, aby najela lokomotiva na druhý konec vlaku, To bych musel být kouzelníkem. Takže tohle bohužel udělat nejde, vzhledem k délce soupravy.

Ale opraveného Excelsiora vydám, až si budu stoprocentně jist, že jsem někde neudělal botu a že se bude všem jezdit dobře. A nebudu kouskovat, jako jsem to udělal tenkrát, ale vydám ho sakumprásk všechny 4 díly v jednom balíku.

Jak všichni víte, od nového grafikonu 2013 se nám mění směr jízdy na Ferdinandce, bohužel. A proto se chci zeptat, jestli někdo neví, jak se pojede, když pojedu z Přerova na Prosenice, ale nyní se mi jedná o Olomouc - Hranice a naopak.

Takže si musím poradit sám, bezva...No ale začínám tvořit aktivitu na přání Klokana 35. Tuto aktivitu jsem začal tvořit před půl rokem, ale dal jsem ji k ledu, z důvodu toho, že jsem neměl nápad, jak zaplnit mezeru stáním v Úvalech, protože jsem přijel strašně brzo (18:07, kdežto bych měl normálně přijet až v 18:12). Docela mě to ale začalo bavit, a tak o mimořádnosti nebude nouze.

Zdravim, mám problém s aktivitou R 709 Velehrad, nedostanu se za Pečky, je tam STŮJ a v dáli je vidět i souprava. Kde je problém? Přijel jsem cca ve 13:22 a až do 13:40 je to pořád stejný, což předpokládám už není záměr...

292b563d76d8715aa8184941d768f6d7.jpg

Naposled editoval moderátor:
trucker1245 napsal:
Zdravim, mám problém s aktivitou R 709 Velehrad, nedostanu se za Pečky, je tam STŮJ a v dáli je vidět i souprava. Kde je problém? Přijel jsem cca ve 13:22 a až do 13:40 je to pořád stejný, což předpokládám už není záměr...

292b563d76d8715aa8184941d768f6d7.jpg
Před Tebou stojí R s Esem. Taky jsem měl tento problém,po zastavení v Pečkách jsem kousek couvnul a vlak vjel do stanice na 2.TK.
Potom opět volno...:)

Naposled editoval moderátor:
Také se mi v aktivitách stávalo, že traffic za kterým jedu na blok věčně někde čekal na trati nebo bylo třeba zastavit a kousek couvnout, s úspěšností jsem to vyřešil tím, že jej stavím na wp se startem před začátkem úlohy. Až na výjimky, které jsem řešil dalším způsobem to pomohlo a už se to nestává.

Nevím proč bych měl jet podle sešiťáku, ten fíra co vezl dnes ráno Hutníka si ho teda asi zapoměl pod stromečkem. :)

Back
Nahoře