Aktivity "pez"

A mohu se zeptat, souprava pak pokračuje do Kolína jako 5008 a do Prahy jako 8661, aktivita bude obsahovat "jen" úsek z Třebové do Pardubek, nebo až do Kolína popř. Prahy?

prolam napsal:
A mohu se zeptat, souprava pak pokračuje do Kolína jako 5008 a do Prahy jako 8661, aktivita bude obsahovat "jen" úsek z Třebové do Pardubek, nebo až do Kolína popř. Prahy?
Nech se překvapit :D
Koneckonců, do Prahy pokračuje jako Os 9340.
Aktivita bude obsahovat úsek do Prahy.

Tak vzhledem k tomu, že obrázek se jmenuje 72EN_476_METROPOL.jpg, tak bych si tipnul, že to bude Avala.:D

Pánové potřebuju radu:
Chci k aktivitě přiložit SJŘ daného vlaku, jak to mám udělat??? Hlavně mi neříkejte tisk do souboru, neboť se mi to nepodařilo.

Otevřu pdf se sešiťákem, naštěluju jej přes celou plochu a stisknu CTRL+Print Screen, pak otevřu nějaký program na obrázky a tam dám pravým tlačítkem, Získat obrázek nebo něco podobného, pak to jen ořežu, poladím a uložím a je to, nebo mi pošli pdfku na mail, řekni stranu a vlak a já ti pošlu obrázek.

Dobrej den praju mam k vam jednu prosbu muzete mi poslat titto vozy:cd_181015.eng,PKPIC B11Mnouz_21-90_21.wag,As_Alex/as_vbg2kl.wag na tento e-mail:jelenek@azet.sk Dekuji.

Druhej je u Andřeje, třetí je u známích němců a první si holt vyměň, když ho nemůžeš najít.

aha... není funční download, omlouvám se Ti. Tak jej nahraď "PKP IC B11mnouz 21-70 082" ze stejné stránky.

Dobrej den pepo muzes mi poradit ked som si stahol cd_Bee240-dem/cd_bee536_dem.wag,szds740898-2/szds_740898.eng chcem spustit R709 velehrad ked to spustím furt to viskakuje uz nevim co mam s tin delat

Back
Nahoře