Aktivity "pez"

Takže, pokud hrajete mé aktivity, tak musíte chvíli počkat, než budou aktualizovány na verzi 24. Objevil se totiž problém s mizejícími náklady, resp. ty které tam měly být, prostě najednou nejsou. Jsou fyzicky zachovány, ale musím provést opětovné načasování, a to chvíli potrvá.

Tím se musím omluvit Kaulimu, který čeká na test Meridianu, ale bohužel, jinak to nelze provést. Přes víkend sednu k editoru a snad to bude dotaženo do konce.

Dal jsem se do opravování aktivit pro trať 321. Smrt :D
Abych se nenudil, tak paralelně s tím dokončuji aktivitu osobního vlaku Kutná Hora - Praha. Největší šok ale přišel, když jsem chtěl opravit rychlík R 709 Velehrad. Tolik ustřelených tras jsem v životě neviděl jako tady.
Takže opravuju jak se dá, ale Ústí nad Orlicí mi všechny plány zhatilo. No nevadí, jdu opravovat.

Mám připomínku k Řípu. Po odjezdu z Hněvic sem zastavil u odjezdového návěstidla, OK, v rozkazazu byla PJ v Dobříni, ale ejhle, když sem to rozjel, stála podbíječka už v Záluží.

Stáhni si opravenou aktivitu. Je to tam už opravené. Samozřejmě že podbíječka je už v Záluží, jenom se tam nějaký šotek upsal.

Dnešním dnem jsem začal opravovat aktivity uživatele Milan Grygar.
První, co bych rád uveřejnil, je aktivita R 1540 z Českého Těšína do Prahy

U druhého dílu R 757 se mi vždy stane, že těsně za tím zdechlým nákladem mi vyskočí hláška: "Úkol nesplněn." Stalo se to u někoho jiného nebo jen jedu nějak špatně? :)

Ruším předchozí dotaz, jsem vůl a projel jsem klacek :eek:

Naposled editoval moderátor:
Jo jo, to je přesně ta vychytávka, která už je ve Zbyňkově aktivitě Topírna noc. Drze jsem ji použil, protože se mi:
1) líbila a
2) byste byli v Lysé o 8 minut dřív. A to přece NEJDE!!!!

Vážení přátelé, na webovkách u Mirka (midrafona) můžete stahovat již avizovaný osobní vlak 3815 z Olomouce do Nezayslic.

Back
Nahoře