ExLegionar
Cestující
V noci jsem u toho seděl a všechny zápisy opravil. Dobře tam byly asi čtyři, kde to vypadalo jak má. V některém zápisu ticho vůbec nefigurovalo. Přidal jsem do té složky Sound v trati 321 ty Vaše složky OpenRails a Ticho pro MSTS a Ticho pro OR a jede to dobře. Fungovat by to mělo všude. Ovšem ty zápisy v 321 se opravit musí. Takže tady je link a ExLegionar to může vyzkoušet. Původní složku SOUND z tratě 321 je raději třeba vyzálohovat, a tímto staženým souborem ji nechat přepsat. A taky je nutno smazat v Sound tratě 321 ty zvukové soubory Ticho, protože ty zvuky strhávají na MSTS verzi:
Zobrazit přílohu 34298
Pomohlo.
Otevřel jsem si OR-Train Sim.-Routes-321 a celou složku Sound jsem si zkopíroval a zálohoval na exterák.
Následně jsem si otevřel tvoje Sound a celý obsah vložil do Sound a následně přepsal a smazal v Sound ony Ticha.
Díky za pomoc.
Jen menší dodatek.
Všiml jsem si, že tam autor Martin321 má nahrané snad 12 hlášení pro Prahu hl.n. ale jen cca 5 hlášení má napsané v SMS.
Všechny jsem si je pustil a opravdu to jsou různá hlášení vlaků pod Prahu hl.n. Lze nějakým způsobem dosáhnout toho tyto zbývající hlášení, co tam MARTIN má dopsat?