David Hájek
Pomocník strojvedoucího
Tak verze 2.2 "jede" pod Win7 v pohodě. Tedy alespoň u mě.
David
David
Naposled editoval moderátor:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Venny napsal:Zdravím všechny!
Přešel jsem na nové PC s Win7 Ultimate, nainstaloval MSTS podle návodu z desatera (nastavení správce atd.). Simulátor sice spustím, ale při načítání vybrané trati simulátor spadne. Podezírám MSTS Bin, protože základní instalace z CD běží (vyzkoušeno na tutorialu, přiložené tratě nepoužívám). Patch na 1.4 proběhne úspěšně (zobrazí se na kartě vlastností). Patch na 1.8.05xxxx též proběhne, ovšem na kartě vlastností se tento údaj nezobrazí. U souboru TRAIN.EXE je patrná pouze změna data vydání.
Téměř vylučuji vliv Globalu, protože ten a další potřebné složky (Gui, Sound, Routes) si kopíruji ze záloh, pořízených ze 100% funkčního stavu MSTS s Binem, provozovaného na XP.
Je-li třeba hardwarová specifikace: 8GB paměť, deska M5A99FX Pro R.2, grafika AMD Radeon HD 6670 1GB.
Rád přivítám jakékoliv podnětné rady.
V.
Ale mám.Michal napsal:Tequiláč pravděpodobně nemá administrátorská práva.![]()
Verzia Professional je drahšia o nejakých 30 - 40 € a to u PC ( bavíme sa o skutočne gamblerskom PC ) za 800 - 1200 € je totálne nepodstatný rozdiel.Zbyněk Šemora napsal:... Možná to jde někde obejít i v Home, ale to už je mimo mé znalosti. Snad povypínat všechny ochrany, ale to mi připadá už barbarské. Tenkrát na Professionály finanční rezervy byly, tak jsem to neřešil.
poison napsal:Zdravím pánové, potřebuju odinstalovat MSTS a následně nainstalovat do (x86) a mám problém s odinstalací. Ani přes Ovládací panely ani přes uninstal.exe v adresáři se hrou se to prostě neodinstaluje. Naskočí Initializing uninstal a nic se neděje, když na okno kliknu vyskočí hláška, že program neodpovídá. Když dám reinstal vyskočí hláška, že je potřeba DirectX a ten neběží. Nainstalován directx 11. Už nevím co s tím a tak prosím o radu.
Tax napsal:poison napsal:Zdravím pánové, potřebuju odinstalovat MSTS a následně nainstalovat do (x86) a mám problém s odinstalací. Ani přes Ovládací panely ani přes uninstal.exe v adresáři se hrou se to prostě neodinstaluje. Naskočí Initializing uninstal a nic se neděje, když na okno kliknu vyskočí hláška, že program neodpovídá. Když dám reinstal vyskočí hláška, že je potřeba DirectX a ten neběží. Nainstalován directx 11. Už nevím co s tím a tak prosím o radu.
Žiadne uninstalery si rozhodne neinštaluj. Ostatné v SZ.