Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Kuba napsal:Přes týden jsem konečně nahodil W7, když už je konečně venku ta full verze a taky protože mé XPečka už byla ve stádiu klinické smrti. Celkový dojem je dobrý, všechno šlape tak jak má (vyjma češtiny do TS ), jediné v čem je problém, že při tvoření aktivit nevidím v editoru koleje. Označení kolejí, návěstidla, všechno vidím, jenom ty koleje ne. Nevíte jak s toho ven?
Jo, to jsem zkoušel, samozřejmě s nulovým výsledkem.matostav napsal:Mne sa tento problem nestal. Editor slape ako ma. Jedine co mam nastavene tak je nastavenie kompatibility s XP SP2 a spustanim suboru ako spravca. Ale to uz si asi skusal.
To přepínání se u mě děje taky, akorát bohužel nevidím v AE koleje a dneska jsem zjistil, že vlastně ani návěstidla. Ony tam jakože jsou, paths normálně můžu udělat, akorát že nejsou vidět. Zkoušel jsem i přehodit Catalysty na ty starší, na kterých jsem frčel na XPečkách a nic.Kank napsal:Editory - zdá se vše funkční, pouze nechtějí prostředí Aero. Přepínání z/do Aera se po vyp/zap editoru děje automaticky.
Vyzkoušeno, u mě taky funguje. Díky za tip.Kank napsal:TrainStore nechce umožnit změnu jazyků - češtinu lze nastavit natvrdo a to tak, že soubor s češtinou pojmenujete jako defaultní soubor s angličitnou, tedy jako TrainStore.eng.
A opravu AE jsi zkoušel nainstalovat?Kuba napsal:To přepínání se u mě děje taky, akorát bohužel nevidím v AE koleje a dneska jsem zjistil, že vlastně ani návěstidla. Ony tam jakože jsou, paths normálně můžu udělat, akorát že nejsou vidět. Zkoušel jsem i přehodit Catalysty na ty starší, na kterých jsem frčel na XPečkách a nic.
Zkoušel a ani tohle nepomohlo.Kank napsal:A opravu AE jsi zkoušel nainstalovat?
Mám pocit, že tato debata už řeší něco jiného. Tohle byl původní dotaz a následně Kank napsal, aby eventuelně aktualizoval soundcfg.dat.350.009 napsal:Nevím, jestli je to přímo kvůli sedmičkám, ale na starším PC se mi to nestalo. Když mám zvuky na středu, tak mi hra jede plynule, ale jakmile dám zvuky na max. tak se hra začne kousat. Nemám nastaveno podle desatera a bin. 1.7... mám vypnuté stíny i troleje a s nastavení grafiky, textur a vzdáleností objektů jsem nehýbal.