Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Essentials napsal:...a je nutné na něm provozovat OS Windows 7.
Je dobré spouštět msts jako správce,pak vše funguje bez problémů.Alespoň u mě to tak je.Martin_08 napsal:Mám problém na Sedmičke. Načíta mi aktivitu a všetko ide, ale akonáhle sa rozbehnem tak hra zamrzne a padne a ani chybové hlásenie nevypíše. Robí mi to iba pri niektorých aktivitách a pritom na XP mi toto vôbec nerobilo.
Petr Novák napsal:Je dobré spouštět msts jako správce,pak vše funguje bez problémů.Alespoň u mě to tak je.
Jak píšeš o aktivitách,tak tam se mi stalo,že jsem použil starší aktivitu v trati,která byla později upravena - hýbalo se v ní s kolejemi.Tím se porušil Path trasy aktivity a celý msts se odporoučel bez jakékoliv hlášky.Martin_08 napsal:Petr Novák napsal:Je dobré spouštět msts jako správce,pak vše funguje bez problémů.Alespoň u mě to tak je.
skúšal som stále to robí
Petr Novák napsal:Jak píšeš o aktivitách,tak tam se mi stalo,že jsem použil starší aktivitu v trati,která byla později upravena - hýbalo se v ní s kolejemi.Tím se porušil Path trasy aktivity a celý msts se odporoučel bez jakékoliv hlášky.
Podívej se do sekce Aktivity,jestli tam není aktuální aktivita pro trať,na které jezdíš.
Právě naopak v W7 se MSTS musí spouštět jako správce, pouze se nesmí nastavit režim jakékoliv kompatibility. Samozřejmě je taky důležitý parametr -mem:512 případně i více.Čouda napsal:.......
Taky nespouštěj msts jako správce a ani v režimu kompatibility s čímkoliv.