H
honza214
Host
Zdravím vytvořil jsem novou aktivitu a potřebuji abyste ji otestovaly a poslaly mi vaše hodnocení a návrhy na vylepšení z pozdravem HONZA214
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
no skús mi ju poslať, alebo link na download.. aj bližšie info k nej.. vďaka...honza214 napsal:Zdravím vytvořil jsem novou aktivitu a potřebuji abyste ji otestovaly a poslaly mi vaše hodnocení a návrhy na vylepšení z pozdravem HONZA214
Gajdma napsal:Honza214:Vypadá to dobře,aspoň podle screenů,jen tak dál...
Podívej,mám tam jednu rozebranou aktivitu pro JZD_760mm,kterou jsem právě dotestoval,ale pak to ještě jednou zkusím...
Takovéto žádosti bys ale měl posílat svým kamarádům formou SZ a dokud ta aktivita nebude hotova a odzkoušena, tak ji nezveřejňovat.honza214 napsal:.... takže prosím projeďte někdo tu aktivitu, ať můžu vydat plnou verzi DÍKY
JiříkTK napsal:Takovéto žádosti bys ale měl posílat svým kamarádům formou SZ a dokud ta aktivita nebude hotova a odzkoušena, tak ji nezveřejňovat.honza214 napsal:.... takže prosím projeďte někdo tu aktivitu, ať můžu vydat plnou verzi DÍKY
honza214 napsal:JiříkTK napsal:Takovéto žádosti bys ale měl posílat svým kamarádům formou SZ a dokud ta aktivita nebude hotova a odzkoušena, tak ji nezveřejňovat.honza214 napsal:.... takže prosím projeďte někdo tu aktivitu, ať můžu vydat plnou verzi DÍKY
Ona je hotova
orlov napsal:honza214 napsal:JiříkTK napsal:Takovéto žádosti bys ale měl posílat svým kamarádům formou SZ a dokud ta aktivita nebude hotova a odzkoušena, tak ji nezveřejňovat.honza214 napsal:.... takže prosím projeďte někdo tu aktivitu, ať můžu vydat plnou verzi DÍKY
Ona je hotova
Práve som prešiel túto aktivitu. Slabý, takmer žiadny trafic by možno až tak nevadil, ale hnať City Elefant po neelektrifikovanej trati medzi Ostravou-Kunčice a Ostravou hl.n. to je neodpustiteľné ...
Kuba napsal:Podle screenů doporučuju odinstalovat MSTS a přejít třeba na Trainz nebo podobné vláčky, protože jezdit v MSTS se zjednodušeným ovládání není zcela normální.uke_l:
Najlepšie bude, ak nebudeš robiť vôbec nič, alebo aspoň ak nebudeš vypisovať hore dole po fóre hlúposti. Ušetrený čas môžeš využiť na niečo rozumnejšie :!:honza214 napsal:Ja vím ale sem spěchal
Takže na první žádost zesílím trafic
Prosím tě,já mám ve svých 2 aktivitách slabší trafficy,ale téměř v každé stanici stojí odstavené vozy.Ono je to velké oživení.Mnohdy o hodně větší než traffic.Já mám v aktivitě na DVK traffic 6 vlaků,v té nové,která bude za pár hodin vypuštěna na svět,mám pouhé 3 vlaky,je to aktivita na JZD_760mm.Ale v každé stanici potkáme alespoň 1 nákladní vůz.A to i přesto jaké jsou tam malé stanice.Což je jen realistické,protože na úzkých nebývají větší než 4 koleje.A z toho minimálně 1 nákladní na každé zastávce.Přidej tam náklady i osobní vozy.Podívej jak to tam tak jezdí,co kde stojí a podle toho to i odstav.honza214 napsal:Takže na první žádost zesílím trafic
Tak příště nespěchej.Kvalita je důležitější...A je jedno kdy to bude,důležitá je ta kvalita.Ty všechno chceš rychle,ale vidíš co pak z toho je...honza214 napsal:Ja vím ale sem spěchal
Jo,a co ty jeho modely!!!ondra135 napsal:Taxe neposlouchej,ten by chtěl znechutit simulátor všem, ale sám žádnou aktivitu nevitvořil. Tyhle lidi nesnáším co rejpají a sami nic nedokáží.![]()
Až dokážeš aspoň polovinu toho co Tax, tak tady můžeš držkovat. Do té doby drž hubu, na tvoje silácké kecy tady nikdo není zvedavý.ondra135 napsal:Taxe neposlouchej,ten by chtěl znechutit simulátor všem, ale sám žádnou aktivitu nevitvořil. Tyhle lidi nesnáším co rejpají a sami nic nedokáží.![]()
ondra135 napsal:Taxe neposlouchej,ten by chtěl znechutit simulátor všem, ale sám žádnou aktivitu nevitvořil. Tyhle lidi nesnáším co rejpají a sami nic nedokáží.![]()
Gajdma napsal:Prosím tě,já mám ve svých 2 aktivitách slabší trafficy,ale téměř v každé stanici stojí odstavené vozy.Ono je to velké oživení.Mnohdy o hodně větší než traffic.Já mám v aktivitě na DVK traffic 6 vlaků,v té nové,která bude za pár hodin vypuštěna na svět,mám pouhé 3 vlaky,je to aktivita na JZD_760mm.Ale v každé stanici potkáme alespoň 1 nákladní vůz.A to i přesto jaké jsou tam malé stanice.Což je jen realistické,protože na úzkých nebývají větší než 4 koleje.A z toho minimálně 1 nákladní na každé zastávce.Přidej tam náklady i osobní vozy.Podívej jak to tam tak jezdí,co kde stojí a podle toho to i odstav.honza214 napsal:Takže na první žádost zesílím trafic
A s tím elefantem na hlavní,fakt ho tam netahej.Ta trať odpovídá roku 2004.Tak to tak i nechme.
Tak příště nespěchej.Kvalita je důležitější...A je jedno kdy to bude,důležitá je ta kvalita.Ty všechno chceš rychle,ale vidíš co pak z toho je...honza214 napsal:Ja vím ale sem spěchal
To Ondra135ondra135 napsal:Taxe neposlouchej,ten by chtěl znechutit simulátor všem, ale sám žádnou aktivitu nevitvořil. Tyhle lidi nesnáším co rejpají a sami nic nedokáží.![]()