Honza214 Aktivity ke stažení fo tratě 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna honza214
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
H

honza214

Host
Zdravím vytvořil jsem novou aktivitu a potřebuji abyste ji otestovaly a poslaly mi vaše hodnocení a návrhy na vylepšení z pozdravem HONZA214

honza214 napsal:
Zdravím vytvořil jsem novou aktivitu a potřebuji abyste ji otestovaly a poslaly mi vaše hodnocení a návrhy na vylepšení z pozdravem HONZA214
no skús mi ju poslať, alebo link na download.. aj bližšie info k nej.. vďaka...

AKTIVITU SI NA ZKOUŠKU STÁHNĚTE ZDE http://strojvedouci.blog.cz/0902
A OBRÁZKY Z AKTIVITY NAJDETE ZDE http://strojvedouci.blog.cz/galerie/aktivita-jizda-slonem

INFORMACE O AKTIVITĚ: jsou tam tyto soupravy cd 460 a 680 z trainsetu BP pak 460 od ondry pak nakladni vagony fads wap a falls wap a faccs sas od pikka a potom zssk 131 a vagony cd eas od dusoa potom souprava trainsetu trate 321 z aktualizace 11 12 potom souprava cd 471 ze stranky dejv a motorova souprava trainsetu trate 321 TATO AKTIVITA JE Z AKTUALIZACE 14 A PATCH 1.7 TATO AKTIVITA BEZI KOLEM 2 HODIN A NEMA KOMPLETNI CASY JIZDNIHO ŘÁDU ODEHRÁVÁ SE MEZI 18-20 HODINOU VEČERNÍ ZA VYTRVALÉHO DEŠTĚ Z POZDRAVEM HONZA214
KOMPLETNÍ SCREENY Z AKTIVITY JSOU TADY http://strojvedouci.blog.cz/galerie/aktivita-jizda-slonem
Uvítám jakékoliv připomínky k aktivitě z pozdravem honza214
Vlaky do aktivity najdete zde http://www.semora.cz/msts/msts_odkazy.htm

Naposled editoval moderátor:
Honza214:Vypadá to dobře,aspoň podle screenů,jen tak dál...
Podívej,mám tam jednu rozebranou aktivitu pro JZD_760mm,kterou jsem právě dotestoval,ale pak to ještě jednou zkusím...

Gajdma napsal:
Honza214:Vypadá to dobře,aspoň podle screenů,jen tak dál...
Podívej,mám tam jednu rozebranou aktivitu pro JZD_760mm,kterou jsem právě dotestoval,ale pak to ještě jednou zkusím...

Jo díki ale až se tato verze do dvou týdnu odzkouší tak uvedu další aktivitu kterou chystám a to je uhlí z OKD DO ČESKÉ TŘEBOVÉ a potom iné aktivity rychlíky SC a EC a EX a IC a EN a tak dál mně aktivity baví takže prosím projeďte někdo tu aktivitu ať můžu vydat plnou verzi DÍKI

honza214 napsal:
.... takže prosím projeďte někdo tu aktivitu, ať můžu vydat plnou verzi DÍKY
Takovéto žádosti bys ale měl posílat svým kamarádům formou SZ a dokud ta aktivita nebude hotova a odzkoušena, tak ji nezveřejňovat.

JiříkTK napsal:
honza214 napsal:
Takovéto žádosti bys ale měl posílat svým kamarádům formou SZ a dokud ta aktivita nebude hotova a odzkoušena, tak ji nezveřejňovat.

Ona je hotova

honza214 napsal:
JiříkTK napsal:
honza214 napsal:

Ona je hotova

Práve som prešiel túto aktivitu. Slabý, takmer žiadny trafic by možno až tak nevadil, ale hnať City Elefant po neelektrifikovanej trati medzi Ostravou-Kunčice a Ostravou hl.n. to je neodpustiteľné ...

Podle screenů doporučuju odinstalovat MSTS a přejít třeba na Trainz nebo podobné vláčky, protože jezdit v MSTS se zjednodušeným ovládání není zcela normální.:puke_l:

orlov napsal:
honza214 napsal:
JiříkTK napsal:
honza214 napsal:

Ona je hotova

Práve som prešiel túto aktivitu. Slabý, takmer žiadny trafic by možno až tak nevadil, ale hnať City Elefant po neelektrifikovanej trati medzi Ostravou-Kunčice a Ostravou hl.n. to je neodpustiteľné ...

Ta trat je elektrifikovaná jezdí po ní 460 471 z havířova když neznaš trate tak nekecej
Kuba napsal:
Podle screenů doporučuju odinstalovat MSTS a přejít třeba na Trainz nebo podobné vláčky, protože jezdit v MSTS se zjednodušeným ovládání není zcela normální.:puke_l:

Ja vím ale sem spěchal
Takže na první žádost zesílím trafic

honza214 napsal:
Ja vím ale sem spěchal
Najlepšie bude, ak nebudeš robiť vôbec nič, alebo aspoň ak nebudeš vypisovať hore dole po fóre hlúposti. Ušetrený čas môžeš využiť na niečo rozumnejšie :!:

honza214 napsal:
Prosím tě,já mám ve svých 2 aktivitách slabší trafficy,ale téměř v každé stanici stojí odstavené vozy.Ono je to velké oživení.Mnohdy o hodně větší než traffic.Já mám v aktivitě na DVK traffic 6 vlaků,v té nové,která bude za pár hodin vypuštěna na svět,mám pouhé 3 vlaky,je to aktivita na JZD_760mm.Ale v každé stanici potkáme alespoň 1 nákladní vůz.A to i přesto jaké jsou tam malé stanice.Což je jen realistické,protože na úzkých nebývají větší než 4 koleje.A z toho minimálně 1 nákladní na každé zastávce.Přidej tam náklady i osobní vozy.Podívej jak to tam tak jezdí,co kde stojí a podle toho to i odstav.

A s tím elefantem na hlavní,fakt ho tam netahej.Ta trať odpovídá roku 2004.Tak to tak i nechme.
honza214 napsal:
Ja vím ale sem spěchal
Tak příště nespěchej.Kvalita je důležitější...A je jedno kdy to bude,důležitá je ta kvalita.Ty všechno chceš rychle,ale vidíš co pak z toho je...

Taxe neposlouchej,ten by chtěl znechutit simulátor všem, ale sám žádnou aktivitu nevitvořil. Tyhle lidi nesnáším co rejpají a sami nic nedokáží.:)

ondra135 napsal:
Taxe neposlouchej,ten by chtěl znechutit simulátor všem, ale sám žádnou aktivitu nevitvořil. Tyhle lidi nesnáším co rejpají a sami nic nedokáží.:)
Jo,a co ty jeho modely!!! :mad: To nic,že jo...Obešli bychom se bez nich???Já teda ne.A hlavně,že ty něco děláš,že...
Já tady nevystupuju jako nějaký umělec,ale udělal jsem aspoň něco,lepší než sedět a nedělat doslova a dopísmene nic!!!
Honza214:Aktivity si smaozřejmě dělej podle svého.To je jen tvoje věc,ale rady bych poslouchal...Též se trochu snažím...

ondra135 napsal:
Až dokážeš aspoň polovinu toho co Tax, tak tady můžeš držkovat. Do té doby drž hubu, na tvoje silácké kecy tady nikdo není zvedavý.

to Gajdma: Ty si ten pravý, kde tady kritizuje, pár obrázků z tratě, na které jsou 3 koleji a 2 baráčky s tebe ještě neděla bůh ví co, tohle umí každý. O tvojích "aktivitách" radši mlčím, protože tomu se ani aktivita říkat nedá.

to honza214: Ze zdravotních důvodu jsem tu tvoji "aktivitu" radši ani nejel, ale podle ohlasu by si měl být aspoň trošku sebekritický a nevydávat taková patvary. Každý nějak začínal, ale trocha soudnosti by neuškodila.

ondra135 napsal:

Ondríčku, zvyčajne takým trúbam, ako si ty neodpovedám, ale tentokrát urobím výnimku:
A: Tax na rozdiel od teba vie skinovať a modelovať. O tom sa môžeš presvedčiť na jeho webstránke
B: Tax na rozdiel od teba ovláda gramatiku a vie písať.
C: To, že Tax nezverejnil doteraz žiadnu aktivitu alebo trať, to ešte neznamená, že tieto činnosti neovláda.
D: Tax je moderátor, a ten keď niečo napíše, to platí. Nedovolím nikomu zasierať fórum najrôznejšími primitivizmami vrátane tvojej znamenitej odpovede.

Gajdma napsal:
honza214 napsal:
Prosím tě,já mám ve svých 2 aktivitách slabší trafficy,ale téměř v každé stanici stojí odstavené vozy.Ono je to velké oživení.Mnohdy o hodně větší než traffic.Já mám v aktivitě na DVK traffic 6 vlaků,v té nové,která bude za pár hodin vypuštěna na svět,mám pouhé 3 vlaky,je to aktivita na JZD_760mm.Ale v každé stanici potkáme alespoň 1 nákladní vůz.A to i přesto jaké jsou tam malé stanice.Což je jen realistické,protože na úzkých nebývají větší než 4 koleje.A z toho minimálně 1 nákladní na každé zastávce.Přidej tam náklady i osobní vozy.Podívej jak to tam tak jezdí,co kde stojí a podle toho to i odstav.

A s tím elefantem na hlavní,fakt ho tam netahej.Ta trať odpovídá roku 2004.Tak to tak i nechme.
honza214 napsal:
Ja vím ale sem spěchal
Tak příště nespěchej.Kvalita je důležitější...A je jedno kdy to bude,důležitá je ta kvalita.Ty všechno chceš rychle,ale vidíš co pak z toho je...

Máš pravdu já do většiny stanic dám odstavené vozy
Běžte si svoje rýpání řešit jinde

ondra135 napsal:
To Ondra135
Hele do Taxe nerýpej. Ten narozdíl od tebe udělal pro MSTS kus práce. Koukni na jeho stránky a zírej.
Dan

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře