Honza214 Aktivity ke stažení fo tratě 321

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna honza214
  • Datum začátku Datum začátku
Stav
nelze přidat další příspěvky.
Prosím tě. Než se začnež hádat s lidma kteří pro chod MSTS něco udělaly vyber si sobě rovné.
Dobrá - chceš dělat aktivity. Takových lidí je tady spousta. Tak udělej aktivitu, pošli ji někomu který v tomto oboru už má něco za sebou, nech si ji od něj projít, zkritizovat, pak ji předěláš a potom ji teprve pustíš ven!!!
Já mám už něco za sebou, ale než moje aktivita jde ven tak ji projedou minimálně 2-3 nezávislí kontroloři a teprve pokud nenajdou žádnou chybu tak jde aktivite ven!

Tax napsal:
Ondríčku, zvyčajne takým trúbam, ako si ty neodpovedám, ale tentokrát urobím výnimku:
A: Tax na rozdiel od teba vie skinovať a modelovať. O tom sa môžeš presvedčiť na jeho webstránke
B: Tax na rozdiel od teba ovláda gramatiku a vie písať.
C: To, že Tax nezverejnil doteraz žiadnu aktivitu alebo trať, to ešte neznamená, že tieto činnosti neovláda.
D: Tax je moderátor, a ten keď niečo napíše, to platí. Nedovolím nikomu zasierať fórum najrôznejšími primitivizmami vrátane tvojej znamenitej odpovede.
Ahoj Taxi.
E: Nakopnout onomu jedinci sedací zřízení, pokud tu bude dělat bordel.:D:D:D
S pozdravem Dan.:cool:

Aby nenakopal někdo tobě. Jen chci říci, že každý začíná s aktivitami a hold to hned nemusí být žádná sláva, ale hned se do člověka nenavážejte. Já neříkám, Tax má pěkné modely, ale s tím slovníkem se sklidni smrade a já se hádat nechci tak buď v klidu.:!:

Komu nadáváš Kubo já chci jen říct, že každý děláme chyby. A Tax má také pěkný modely, ale ať hned někomu nenadává. On tu aktivitu zlepší. A ty mi taky nenadávej já tě taky nenadávám smrade.:!:
No a co tak ať hned nuráží tu méně povedenou aktivitu.:!:

Naposled editoval moderátor:
ondra135 napsal:
Aby nenakopal někdo tobě. Jen chci říci, že každý začíná s aktivitami a hold to hned nemusí být žádná sláva, ale hned se do člověka nenavážejte. Já neříkám, Tax má pěkné modely, ale s tím slovníkem se sklidni smrade a já se hádat nechci tak buď v klidu.:!:
Nápodobně Ondro,smrade jeden!!!Nadávat moderátorům nebudeš,jdi do p****e,už mě s***š.Taxi,no vám se to líbí...Já nesnáším když někdo uráží lidi takového stylu jako Tax.A ještě jednou,tak si mě nepřej.
Honza214:Toho malého h****a vůbec neposlouchej.A sorry,asi víte proč píšu hvězdičky.

ondra135 napsal:
Můj poslední vstup do tohoto vlákna. Navážet ses začal ty do Taxe a nejen zde, již před nedávnem v mém vlákně aktivit. A nevím, koho tu nazýváš smradem, važ svá slova. Já se neozval ohledně tvých aktivit, ale ohledně tvého napadání na tomto fóru.
Dan.

Já bych byl pro uzamčení, nebo rovnou delete.

ondra135 napsal:
... Tax má také pěkný modely, ale ať hned někomu nenadává ...
Ukáž mi, kde som mu nadával ? Ja tu nič nevidím. Zato ty sa tu dnes predvádzaš jedna radosť.

To all:
Ondra135 dostal už 2. varovanie v krátkom čase za sebou, ak si nevkročí do svedomia, po treťom bude nasledovať iné opatrenie.

Tak se podívej na 1. stránku odkazu.
Hele do prdele děte vy já takhle sprostě nikomu nenadávám tak se uklidněte.
Ach jo to byl zase den někdo udělá aktivitu drobet horší, člověk se ho zastane a vy ho pošlete do p..., tak se sklidněte já sprostě mluvit nebudu, ale vy taky ne.

No - dnes sa to tu zas rozbehlo. Takže uzavriem to takto:

Keď Honza214 vytvorí nejakú zmysluplnú aktivitu, pošle ju testerom, neverejne, cez SZ. Ak ju odobria, bude vyladená a zverejniteľná, potom môže byť zverejnená na fóre a môže sa k nej debatovať.
Pokiaľ tomu tak nebude, vlákno zamykám. Odomknem ho až potom, čo budem mať od dvoch - troch dôveryhodných testerov vyjadrenie, že je aktivita publikovateľná. Dovtedy je to bezpredmetné, aby sa tu niekto hádal a vyjadroval o neverejej a nehotovej aktivite.
Ak má Honza214 nejaký problém, je tu téma FAQ, kde sa dozvie všetko potrebné. Ak potrebuje radu, môže sa obrátiť na kohokoľvek, kto mu môže poradiť, je tu na to celé vlákno.
Nestrpím, aby sa niekto, kto pre nás všetkých nepohol prstom vyjadroval spôsobom a ku všetkému, najmä čomu nerozumejú tak, ako to tu dnes predviedli naše omladiny.

Stav
nelze přidat další příspěvky.
Back
Nahoře