5. setkání příznivců MSTS

Bohužel, s lítostí, oznamuji, že nemohu na sraz přijet. Tak snad někdy jindy...

Můj šéf v práci se právě zbláznil, takže na sraz buď:
- nepřijedu nebo
- přijedu po noční (a celý ho asi prospím)

mikulda napsal:
Můj šéf v práci se právě zbláznil, takže na sraz buď:
- nepřijedu nebo
- přijedu po noční (a celý ho asi prospím)

Neboj, budeme ťa neustále budiť ... nabalíme studenej vody, špendlíky -garantujem ti, že nezaspíš :D

Je mi to moc líto, ale bohužel se zítra nedostavím.
Už od čtvrtku upravuju harmonogram, abych stihnul spáchat vše, co mám do školy na pondělí, ale nevychází mi to.
Je to škoda, tak rád bych zase prohodil pár vět s kamarády, známými a poznal kolegy, se kterými jsem ještě neměl tu čest se setkat osobně.:(
Tak snad za půl roku v Bohumíně.
Přeji vám, ať se slezina hezky povede, jak už je dobrým zvykem.
Pavel

Já už se pomalu balím. Zítra přijedeme se Sponkou autem, tak držte palce, ať není kalamita. Nechte mi tam jednu volnou zásuvku na notebook. Prodlužku si beru s sebou.
Kdyby někdo ještě náhodou něco potřeboval, ještě pár hodin jsem na příjmu.

Takže vše mám domluveno a zajištěno. V baráku bych měl být po osmé hodině ranní (což je i 9 hodina :D když se mi nebude chtít vstávat) ale vzhledem k tomu, že nejsme v baráku o víkendu sami tak tam bude tentokrát i vrátmý. Takže venku na mrazu nikdo nemusí zůstat.
Proviant je už na místě, spaní pro přespolní taky domluvené, v restauraci nás budou mít taky rádi. Takže teď už jen aby jsme všichni dorazili.

Omlouvám se a taky nepřijedu. Onemocněl mi kluk a jelikož manželka je o víkendu v práci musím s ním být doma. Tak se snad s některými uvidím na podzim v Bohumíně ( jestli nějaká akce bude ).

Tommy škoda,ale co naděláme. Právě závodíme s Taxem (EC 18/R 636) kdo bude na hlavním dříve,tam se zhoufujem s Deteriem a Štefanem a vzhůru na místo činu.

Pánové já vám upřímně přeji krásně strávenou noc ( po loňském Bohumíně nepochybuji ) a hlavně ráno bez následků:D

Já hodnotím slezinu jako velmi zadřilou akci. Děkuji i Sponkovi za luxusní odvoz autem a Pánubohu za poloprázdnou D1. Takže jsem nepotřeboval ani ráno ani večer najímat lidi na venčení pejska.

Slezina je velmi dobrá věc, protože jen komunikace přes emaily a tohle fórum vede k mnohým nedorozuměním. Na těchto pravidelných setkáních se vždy veškeré vzájemné rozepře srovnají do přátelského posezení.

Rád jsem i odborně pohovořil s Jackem nebo ŽSR. Ondra Janiš nám odprezentoval nově vznikající kabinu od Michala na 851, Pikku mne doslova navnadil na rekonstruovaný model od Jardy Skůry 380. Ale asi srdce bude krvácet ze známých důvodů. Deterio ukázal kolekci rozpracovaných modelů baráčků pro mou a Martinovu trať. Ale bohužel neřekl ve které pětiletce to dokončí. Jinak vše ostatní jsem už ztrávil v klidu. :-))))))).
Děkuji všem, rád jsem Vás opět viděl.

Matesi, udělej prosímtě popis k těm fotkám. Poznal jsem šemoru, taxe, alcaponeho, pawlika, 742ho, václava.S a to je asi všecko. Moc prosím. Já Vám potom udělám jednu takovou hezkou fotomontáž.

Čouda napsal:
Matesi, udělej prosímtě popis k těm fotkám. Poznal jsem šemoru, taxe, alcaponeho, pawlika, 742ho, václava.S a to je asi všecko. Moc prosím. Já Vám potom udělám jednu takovou hezkou fotomontáž.

Od tebe čoudo radši žádnou fotomontáž nee,to tam pak budem vypadat jak tydýti.
Jinak slezina supr,plno zábavi až dlouho do noci pro ty co tam spali samodřejmě,spalo nás tam 6 lidí,co tam spali věděli své a vědí své jak to probíhalo.Tentokrát štafetu po Zbyňkovi Šemorovi v roli vedoucím,přebral Tax.S Taxem byla večer dobrá sranda.Řeklo se v 9:00 a všichni poctitě sami od sebe se prouzeli v 9:00.Z Véče jsme přišli kolem půlnoci.Nikdo nemusel spát nahoře,poněvač jsme se vešli na 11 lůžko a 6 lidí se vešlo vklídku dolů i Deterio,kterej snad poprvé nespal nahoře,kterej nebyl nejmladší.Deteiro závory v náchodě ti nafotím,pokud budeš chtít udělám ti i video těch závor když se zavírají a otevírají.Spozdravem Lukáš

Deteria při večerním odjezdu nocležit na Klamovku postihla čoudovská realita a chtěl vytvořit stejnosměrné a střídavé kolejivo,které by bylo doplněno kolejivem dle D3 a hlavně jej pořád nenechávaly klidným ti závory,což dnes dopoledne,zřejmě po večerní seanci,dokázal dotáhnout do "zdárného" konce.
Večer sice v občerstvovně začínal zkoušet všelijaké polohy jako např.na Supermana,čtenáře a hodináře,ale nakonec vydržel až do toho opačného poledne než část výpravy šla na kutě.
Jinak akce opět kvalitní se super lidma a skvělými novinkami.Budem se všichni těšit na jejich vstup na světlo světa.:wink:

Back
Nahoře