5. setkání příznivců MSTS

Zdravím všechny příznivce MSTS. Budu se snažit přijed. Ještě nevím jak mne budou vycházet šichty. Snad se to dozvím do konce týdne.
Milan

Jonáš J. napsal:

Škoda,myslel jsem,že budeš spát na palandě nademnou jako nejmladší,místo Deteria loni.I tak nás všechny Tvá neúčast mrzí,tak snad příště přijedeš fbc6394940bf59d18ee15dd0a03e6c22.gif

Naposled editoval moderátor:
Psal to i zde, prý by to nerozdýchal...to má teda sakra pravdu. :)
Já veřejně vyzývám Jonáše, aby se přihlásil ke svému starému účtu a odstranil negativní hodnocení, která s takovou vášní uděloval ostatním, zatímco sám si zbaběle vytvořil nový účet, aby špatná hodnocení neměl. Opravdu to musí být zážitek jet závod s někým, kdo má takový smysl pro fair play! Promiňtě za OT.

Deterio napsal:
Zbyněk Šemora napsal:
. Díval jsem se na spojení, dráhy mi od nového JŘ zavedly expres flamendrák Hustopeče - Brno a Brno - Hustopeče. Jen musím zjistit, jestli bude s kým posedět v době kdy přijedu a do doby, kdy odjedu. příjezd do Holešovic 8.29 odjezd z Holešovic 21.30. Slezina v Praze v této časové toleranci nebývá. A stepovat mezi somráky na nádraží mne nijak neláká.

Se mnou počítejte na dva dny, a já počítám, že by mohlo stačit vyjet až v
(hustopeče)6:43-6:55(šakvice)7:00-7:24(brno)7:41-10:29(praha) nebo až
(hustopeče)8:43-8:55(šakvice)9:00-9:24(brno)9:41-12:29(praha) vždy je to Os-R-EC. Jako rezijkář bych vzal místenky na EC ale musím vědět na které.

Deterio
Michale, když člověk s Tebou potřebuje pořešit některý model, tak se odpovědi nedočká, ale stačí se zmínit o vlaku, kterým bych jel na slezinu a obratem velmi pohotově reaguješ, čím bych měl jet.
Vyspat se můžeš ve svém volnu nebo ve vlaku. Abych jel na slezinu jako minule a s polovinou účastníků se po příjezdu jen pozdravil, když byli na odchodu, Ppoolll mne pak seřval jak malého kluka, že náš vlak jel odklonem a my přijeli pozdě a bez jeho dovolení jsme se šli rovnou naobědvat. To opravdu nemám zapotřebí. Ani aby do mě někdo hustil, že bych měl svou trať rozdělit na několik menších.
Doufám, že po této stránce bude lepší atmosféra.
Jak jsem napsal, ještě to nechávám otevřené, proto jsem se zatím neregistroval.

Já samozřejmě přijedu, pokud nezaspím jako předloni, ale opět jenom na sobotu. V neděli budu lítat po Praze a shánět poslední materiály, které mi ještě chybí pro tvorbu Prahy v MSTS.

Pojedu a doufám že potkám další lidi + nějaké další info o stavbě trati.Jinak pojedu R 846,takže budu točit HK-Chlumec-Poděbrady-Praha tam a zpět.Takže pline 2 denní slezina.Zpátky tedy budu muset jet abych jel za světla tak R 857 Metuje.Přestup Starkoč směr Václavice-Náchod-Hronov.Kdo bude pak chtít video nebude problém udělat klidně i na slezině.popř. i jiné videa co mám.Poznámka pro Z.Šemoru,Zbyňku vezmeš mi DVD s tvou tratí?.Měj te se.Lukáš[/font]

panstvo máte špatnej termín, nepřijedu ač jsem se dostaviti chtěl. Třeba takovýho TAXe by ze mě trefil šlak....

Co se dá dělat. Buď přeložíte termín, nebo až za rok...

Čouda napsal:
panstvo máte špatnej termín, nepřijedu ač jsem se dostaviti chtěl. Třeba takovýho TAXe by ze mě trefil šlak....

Co se dá dělat. Buď přeložíte termín, nebo až za rok...

Čoudo, termín je v naprostém pořádku , protože jak sis ráčil všimnout, tak už 5 let je to vždy ve stejném termínu (plus minus týden) ..... vloni to myslím byly nečekané hory, že? :D

Spíš to vypadá, že jsi totálně vybouch v time managementu....

Čouda napsal:
TAXe by ze mě trefil šlak....

Čoudo, omyl, ja som odolný, voči takým jako si ty mám imunitu :cool: ... radšej povedz, že ti strach nedovolí prísť

Martens napsal:
Spíš to vypadá, že jsi totálně vybouch v time managementu....

Co je to time management?

Tax napsal:
Čoudo, omyl, ja som odolný, voči takým jako si ty mám imunitu :cool: ...
uvidíme
Tax napsal:
radšej povedz, že ti strach nedovolí prísť

Strach? Z koho? Budete mě tam snad řezat, nebo dělat jiné nepřístojnosti? Myslím, že ne. Dokonce si troufám tvrdit, že bysme spolu probrali veškerou problematiku simulátoru a já svými argumenty "utloukl" ty, co nejsou schopni respektovat normu TBP. Po slezině bys už určitě začal všecko přeznačovat zpátky....

Čouda napsal:
Tax napsal:
radšej povedz, že ti strach nedovolí prísť

Strach? Z koho? Budete mě tam snad řezat, nebo dělat jiné nepřístojnosti? Myslím, že ne. Dokonce si troufám tvrdit, že bysme spolu probrali veškerou problematiku simulátoru a já svými argumenty "utloukl" ty, co nejsou schopni respektovat normu TBP. Po slezině bys už určitě začal všecko přeznačovat zpátky....

Skôr si myslím, že by sa ti ťažko vysvetlovalo poniektorým prítomným, prečo sa správaš ako chňup a prečo si ich pourážal a prečo sa z nich snažíš robiť služobníkov a poskokov pre svoje ujeté hyperreralistické fantazmagórie ... :D
Tu sa robíš ramenatým hrdinom, ale v reále to bude o niečom inom - hrdinstvá stváraš akurát za klávesnicou.

Jen v rámci sebereklamy bych chtěl trochu upozornit před plánovanou slezinou na presentaci zbrusu nové trati pro MsTS, jímž nejsem sice autorem, ale která mě oslovila hned po prvním projetí a pro kterou připravuji některé originální objekty, a pak rovněž na presentaci mého nového modelu, který by jistě mohl potěšit příznivce moderní trakce. Budeš mi tam moc chybět Čoudo

Naposled editoval moderátor:
Měl bych dotaz zda někdo z okolí Ostravy nehodlá jet na slezinu pouze na sobotu. Ptám se proto že bych s dalším člověkem mohl ušetřit na jízdném a využít slevněné jízdné "Sone". Z Ostravy pojedu ráno "Manažerem" a ještě v sobotu večer se budu z Prahy vracet "Ostravanem" Pokud by měl někdo zájem se připojit napište mi na SZ.

Koukám, že poslední den registrace byl 9.2. Já až nyní mohu konstatovat, že viróza co mne minulý týden postihla zatím nijak nezmutovala a vypadá to, že bych mohl být fit a na slezině se ukázat na Vás podívat. Jen sobota, dopoledne přijedu, v podvečer odjedu. Nic nechci, ani párek ani pivo, tlustej jsem dost. Na oběd určitě nějaké jídlo v hospodě zbude, aby tělo mělo sílu se proti tloušťce bránit. :D A nějaká volná židle se v klubovně snad najde.:D

Zbyňku, neboj. To datum pro registraci tam napsal Martens aby s váma trochu pohnul. Přeci jen jsem to oznámil tentokrát o něco později než v minulých letech. Ale jinak to není žádná tlustá dělící čára. Vždyť už snad víš jak to chodí - že potřebuju mít rámcový přehled o počtu lidí na jídlo a nocleh. A o nějakou tu dušičku navíc či méně už pak nehraje roli.

Jinak k tomu loňskému seřvání - mně nevadilo že jste to vzali rovnou přes oběd v hospodě mnoha lidem již známé. Mně vadilo že jste ani nezavolali a my jsme na vás čekali zbytečně v baráku. Kdyby jste podali zprávu o obědové odbočce tak by jsme se sešli rovnou v hospodě a najednou bez zbytečného zdržování.

PS
Počítej se mnou na DVD s tratí. Na místě se pak vyrovnáme.

A poznámka k termínům neboť Martens nemá tolik pravdy. Ono to totiž není +- týden, ono je to trochu jinak:
22.01.2004 12:00 - 22.01.2004 20:00
21.01.2006 12:00 - 22.01.2006 16:00
11.11.2006 12:00 - 11.11.2006 22:00
16.02.2008 00:00 - 17.02.2008 00:00
21.02.2009 00:00 - 22.02.2009 23:59
Vytaženo z registrací které jsou stále na svém místě :). Ale mohu slíbit že už další setkání z konce února se výrazněji posouvat nebude. Posuny budou jen v rámci týdne podle toho jak budu mít volný víkend.

Back
Nahoře