J
Jonáš J.
Host
Nepřijedu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Michale, když člověk s Tebou potřebuje pořešit některý model, tak se odpovědi nedočká, ale stačí se zmínit o vlaku, kterým bych jel na slezinu a obratem velmi pohotově reaguješ, čím bych měl jet.Deterio napsal:Zbyněk Šemora napsal:. Díval jsem se na spojení, dráhy mi od nového JŘ zavedly expres flamendrák Hustopeče - Brno a Brno - Hustopeče. Jen musím zjistit, jestli bude s kým posedět v době kdy přijedu a do doby, kdy odjedu. příjezd do Holešovic 8.29 odjezd z Holešovic 21.30. Slezina v Praze v této časové toleranci nebývá. A stepovat mezi somráky na nádraží mne nijak neláká.
Se mnou počítejte na dva dny, a já počítám, že by mohlo stačit vyjet až v
(hustopeče)6:43-6:55(šakvice)7:00-7:24(brno)7:41-10:29(praha) nebo až
(hustopeče)8:43-8:55(šakvice)9:00-9:24(brno)9:41-12:29(praha) vždy je to Os-R-EC. Jako rezijkář bych vzal místenky na EC ale musím vědět na které.
Deterio
Stavitelxx napsal:.... jenom na sobotu ....
Čouda napsal:panstvo máte špatnej termín, nepřijedu ač jsem se dostaviti chtěl. Třeba takovýho TAXe by ze mě trefil šlak....
Co se dá dělat. Buď přeložíte termín, nebo až za rok...
Čouda napsal:TAXe by ze mě trefil šlak....
Martens napsal:Spíš to vypadá, že jsi totálně vybouch v time managementu....
uvidímeTax napsal:Čoudo, omyl, ja som odolný, voči takým jako si ty mám imunitu...
Tax napsal:radšej povedz, že ti strach nedovolí prísť
Čouda napsal:Tax napsal:radšej povedz, že ti strach nedovolí prísť
Strach? Z koho? Budete mě tam snad řezat, nebo dělat jiné nepřístojnosti? Myslím, že ne. Dokonce si troufám tvrdit, že bysme spolu probrali veškerou problematiku simulátoru a já svými argumenty "utloukl" ty, co nejsou schopni respektovat normu TBP. Po slezině bys už určitě začal všecko přeznačovat zpátky....