Taurus ES64U4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ota11
  • Datum začátku Datum začátku
Ota11 napsal:
Zdravím nemá někdo stáhnuté nějaké Taurusi ze stránky http://msts-ht.atw.hu ?? Se chci zaregistrovat ale nějak mě to nefunguje :cry:
To je jak ked sa mi pokazi auto a pytaju sa ma, ze co tomu je a ja mu poviem ze je pokazene lebo nejde. Strasne som mu pomohol. Co ti tam nejde ??? Ktory krok?? Trochu opisat?? Ale ked nechces nemusis, ale potom ti nikto nepomoze.

Naposled editoval moderátor:
Když vyplním registraci tak mi to na email pošle aktivační kod a odkaz a když to chci aktivovat tak mě to skočí do registrace a nehnu stím.

Takze specialne pre teba som si spravil novy ucet. Dostal som Heslo a kod co je vlastne to co som si sam vyplnil pri registracii. Potom je tam link na ktory treba kliknut a ucet sa z aktivuje. Ked na to kliknes dostanes sa na uvodnu stranku kde napises do laveho horneho rohu tvoje prihlasovacie udaje. To je vsetko. Funguje to tak isto ako tu na tomto fore. Ked ti to tak nefunguje tak to robis zle.

Ota11 napsal:
A když chci stahovat tak mi to zase skočí do registrace.

O čom to to hovoríš ? Nepochopil si si, že ak chceš niečo stiahnuť, musíš sa 1x registrovať, aby sa sa potom mohol prihlasovať ?

O to se právě snažím :) Když se chci přislásit pod svým jménem tak mi to nejde to je celej problém víš.. :wink:

No jestli to teda někomu funguje, tak já to nejsem. Láká mě ten slovenský Taurus, ale registroval jsem se několikrát, a vždy to samé. Taky mi to vždycky skočí opět do registrace.

NeilYoung napsal:
No jestli to teda někomu funguje, tak já to nejsem. Láká mě ten slovenský Taurus, ale registroval jsem se několikrát, a vždy to samé. Taky mi to vždycky skočí opět do registrace.

Jednoduche. Robite spolocnu chybu :)

Třeba je to tím, že češi (tzn. my) nemají s nějakýma maďarama absolutně nic společného. Na rozdíl od slováků, kteří...

NeilYoung napsal:
Třeba je to tím, že češi (tzn. my) nemají s nějakýma maďarama absolutně nic společného. Na rozdíl od slováků, kteří...

S takýmito sprostosťami sem nechoď !Navyše súbežne popri maďarčine (ktorú neovládam) je aj nemčina. A my Slováci nemáme s Nemcami nič spoločného, na rozdiel od Čechov, ktorí ... :twisted:

Keby neboli Vianoce, tak sem napisem nieco hnusnejsie, ale kedze su, tak pre Otika a pod. Ze ti nieco nejde, za to ti tu nik nemoze, takze pre buducnost si rozmysli, co napises za somarinu. To co si napisal, je dost ubohe, tak radsej prestan a nerob tu Miranovi robotu. Pekne Vianoce :salut:

Robo napsal:
NeilYoung napsal:

S takýmito sprostosťami sem nechoď !Navyše súbežne popri maďarčine (ktorú neovládam) je aj nemčina. A my Slováci nemáme s Nemcami nič spoločného, na rozdiel od Čechov, ktorí ... :twisted:

Na tom snad není nic sprostého. Kromě toho mám německé i slovenské předky (i když to byli židé, a ti si skusili docela dost). A bohužel neovládám ani jeden z těchto světových jazyků.

P.S.: Šťastné a veselé...

Back
Nahoře