Taurus ES64U4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ota11
  • Datum začátku Datum začátku
Čili Bingho. Mám za spolupracovníky mnoho slováků (prostě Ostrava), a ti jsou sprostí, když se mluví o maďarech. A nedejbože, když se objeví maďarský róm... A to byl jenom náznak, nic víc než tři tečky, za které si můžete domyslet cokoliv. Třeba to, že slovákům stránka http://users.atw.hu/msts-ht/ funguje, kdežto mně ani kolegovi s nickem Ota11 (kterého dle používaného jazyka pouze tipuji na rodáka z ČR) nikoliv. Rasismus je opravdu špatný, a jde vidět, že máte problém.

Naposled editoval moderátor:
Jo to stebou plně souhlasím ale co stím naděláme?? Najdou se hort lidi kterým ten odkaz nefunguje.

O rasizme nemoze bit ani reci u mna. Ovladam slovencinu (pravopis uz slabsie)madarcinu aj s pravopisom, atd... Pracujem v madarsku a keby som bol nacionalista tak uz som v teplucku meter a pol pod zemou. Ale inak Miran ty si ma rozosmial fakt dobre. Tak dobre ti to vypalilo s tym ze vianoce nevianoce a pojde to k certu, ze som sa normalne nahlas rozosmial. :D

Mam este taky chaby napad co ked nahodou toto bude problem. Skuste sa zaregistrovat na nejaky slovensky mail a pri registracii zadat ten. Nikdy nemozes vediet preco to nechce slapat. Mozno mate obaja ten isty mail server.

ahoj lidi tak to tady ctu uz peknou chvilku. Registraci na tomto webu uz mam dlouho a jde mi stahovat cokoli a potvrzeni registrace mi slo na muj mail

s pozdravem Martin

Jo hort některým lidem to šlape některým ne. :cry:
Ty bys mi asi toho slovenského tauruse neposlal viď??

Prosim Vas, poslite im uz niekto toho Taurusa, styri stranky kvoli jednemu stiahnutiu Je jasne, ze robia stale tu istu chybu a tu sa to nevyriesi. Ved su Vianoce.

A chybu chlapi robite stale tu istu. Ono totiz poslu link, ktory v maile nemusi byt cely oznaceny ako link, ale len prva cast. Ked nan kliknes, samozrejme sa ucet neaktivuje, ale ta hodi spat do registracie :lol: Musis si skopirovat cely ten riadok a ten otvorit v novom okne. Potom to ide hned. Tam je pes zakopany. :salut:

Jo to funguje ale pouze můžu stáhnout ES64U2, OBB 1016, OBB 1116 a to tak všechno. Když se chci přihlásit tak mi to ukáže že není aktivovanej účet. Takže furt stejný problém...

Ota11 napsal:
Jo to funguje ale pouze můžu stáhnout ES64U2, OBB 1016, OBB 1116 a to tak všechno. Když se chci přihlásit tak mi to ukáže že není aktivovanej účet. Takže furt stejný problém...

Tak toto je nezmysel. Ak sa úspešne prihlásiš, tak sa dá sťahovať všetko, čo na stiahnutie majú.

No ono to vypadá, že se dneska dá stahovat bez přihlášení. Po kliknutí na download mi to furt skáče do registrace, ale bez toho se dá v pohodě tahat. Akorát mají vše rozdělené na takové multi-packy. Na třikrát se dá stáhnout všechno.

Akurát si tam treba dať bacha na jednu vec. HTomi zhustil všetky stroje do packov, to znamená, že stroje Dispoloku sú jeden pack, OBB tiež a MÁV tiež. Ďalej som si všimol, že slovinského taurusa stiahol z webu.

Přesně tak, ony Slovenské železnice už tam nejsou. Ale jinak slušná záplava Taurusů, i když samozřejmě máme lepší a hezčí...

Ale určitěho máš Robo staženého né toho slovenského tauruse?

Back
Nahoře