Taurus ES64U4

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Ota11
  • Datum začátku Datum začátku
klimi napsal:
Pikku: Jasně, toho jsem si všiml, ale většina autorů na této stránce píše: ,,Kabinnézet és hang ES64U4 Pack ( http://msts-ht.atw.hu )"
Dle mého volného překladu bych řekl, že kabina je ke stažení na tomto odkazu ( spolu se zvuky). A to právě já hledám.

Ajaj, to jsem pěkně pidlovokej :D Kabinu pro Tauruse najdeš určitě na německých i rakouských stránkách, takový www.thetrain.de je nepřeberná studnice :) Poměrně hodně kabin (snad včetně Tauruse) dělal Cabmaker a má na svých stránkách odkazy kde je od něj co ke stažení.

Pro idioty jako jsem já.
Je tam (u Zsolteho) ke stáhnutí jakýsi 18 v 1 pack, který obsahuje všechny národní Taurusy + Cab a Sound;)
Pikku díky.

Pikku napsal:
Ajaj, to jsem pěkně pidlovokej :D Kabinu pro Tauruse najdeš určitě na německých i rakouských stránkách, takový www.thetrain.de je nepřeberná studnice :) Poměrně hodně kabin (snad včetně Tauruse) dělal Cabmaker a má na svých stránkách odkazy kde je od něj co ke stažení.

Pikku, teď jsem zase asi pidlookej já, na těch Cabmakerovejch stránkách jsem tykabiny sic e viděl, ale už jsem neviděl na ně odkazy. A dobá polovina odkazů co tam je, tak nefrčí:mad:

Naposled editoval moderátor:
Jenom takovej dotaz na ujasněnou. Vy tady řešíte kabiny, verze modelů a skiny taurusů 1216. Chtěl bych se zeptat jestli si mám prostě něco stáhnout, nebo se někdo uvolí, vybere nejlepší model (kterej se bude kdyžtak skinovat) a vybere nejlepší kabinu. Vyjedná práva a přeznačí je ponašemu. Nebo prostě každej sosne něco a v aktivitách si poupraví po svém?

Štěpán_mf napsal:
Jenom takovej dotaz na ujasněnou. ... Vyjedná práva a přeznačí je ponašemu. ...
Proč zase něco přeznačovat? Copak nemáte trochu úcty k autorovi modelu, kabiny nebo zvuků ? Jaký vliv na funkci má přepsání jména souboru ? Taurusy má ošéfované Maďar ZSoltee, tak ho nechte ať si je dělá podle jeho schematu. Pak je stačí jen stáhnout a používat. (Předpokládám, že má vyladěná spřáhla a brzdy, aby byly taurusy kompatibilní s ostatními modely.)

350.009 napsal:
Jeho tauruse s jeho ÖBB vagony nerozpojíš....
Dobře, ale o tom to je - stačí vyladit spřáhla, není k tomu zapotřebí přepisovat názvy souborů nebo cesty ke kabinám a zvukům.

350.009 napsal:
Na tohle jsem narazil už vícekrát, třeba EU07 a vozy Xmnu od Andrzeje taky nerozpojíš a když se Ti to podaří a budeš chtít na soupravu najet, tak se Ti první vůz na který si najel zabrzdí a už ho neodbrzdíš.

Kuba napsal:
350.009 napsal:
Na tohle jsem narazil už vícekrát, třeba EU07 a vozy Xmnu od Andrzeje taky nerozpojíš a když se Ti to podaří a budeš chtít na soupravu najet, tak se Ti první vůz na který si najel zabrzdí a už ho neodbrzdíš.
Veci od Andrzeje som si stiahol a pouzivam ich lebo su velmi dobre. Naladil som ich podla Ondrovych novych Ypsilonov a naladil na 30cm a je to jedna pohadka. Ziaden problem.

dem napsal:
Kuba napsal:
350.009 napsal:
Veci od Andrzeje som si stiahol a pouzivam ich lebo su velmi dobre. Naladil som ich podla Ondrovych novych Ypsilonov a naladil na 30cm a je to jedna pohadka. Ziaden problem.
To já vím, že jsou dobré, ale očekával bych od takového machra jako je Andrzej, aby to měl vyladěné.:salut:

Ja by som zas ocakaval od teba, ze si schopny pochopit, ze inde niesu take striktne pravidla a ladenia ako u nas. Ani jeden madarsky,polsky,rusky a ani iny vagon ani rusen som este nevydel naladeny. Jedine v tedy ak niekto repaintoval uz moj alebo niekoho paint,ktory bol odladeny. Takze Andrzej je sice macher, ale oni nemaju nejak to MSTS normovane..Kapis? :)

neví tady někdo kde se dá stáhnout taurus 1216 050 W-max 357

mam dojem ze se da stahnout zsolteho,bohuzel envim to jsite,me totiz stranky zsolteho bohuzel nefunguji,nevim proc,u mozily me to hazi nejaky divny veci,respektive par pismenek a bilou stranku a u IE8 me to pise HTTP403 ZAKAZANO nebo co.takze......

Môžete sosať V-maxa...

http://www.train-simulator.net/

http://www.train-simulator.net/OEBB1216_050/index.html

tak oprava u zsolteho ne,na railpage.cz je link na neco jineho,vosem opet me stranka nejde(pozor,uz to tam pise nejake anglicke)omlouvam se
ale tady Rocker poradil,tak si to jdu sosnout taky,no,kdyz uz me nejde zsolte atd..:Ddik moc Rockere:)

T6791225: Nechcem byť na teba zlý, ale vlákno má len 7 strán. Čo tak ho prezrieť a potom nájdeš odpoveď na svoju otázku.

Hmmm...Tak nebud´
Místo těchto hlůpích řečí by si mohl spíše pomoct než blbě kecat.
V dříve uvedených odkazech jsou pouze 1016 a 1116 a pouze jen jedna 1216 (1216.050-5 V max...)

T6791225 napsal:
Hmmm...Tak nebud´
Místo těchto hlůpích řečí by si mohl spíše pomoct než blbě kecat.
V dříve uvedených odkazech jsou pouze 1016 a 1116 a pouze jen jedna 1216 (1216.050-5 V max...)
Další chytrák který chce poučovat zkušené. Prosím nováčky aby se nejdříve podívaly na práci lidí do kterých se pouštějí a pak se jim aspoň pokusily přiblížit. Možná že je někdo potom bude brát vážně.

Back
Nahoře