AndrewM napsal:michawel napsal:Zbyněk Šemora napsal:V tomto případě je to ukázka problému, co se stane, když se nečtou návody a manuály.mixer napsal:mam problem s touto tratou: ked vsetko nainstalujem na novo nainstalovany a aktualizovany msts, tak sa hra zapne, ale pri nahravani sa zasekne a neukaze sa ani jedna palicka, po dobu 5 min...poradte kde je chyba. ked to tu uz bolo tak sory
Je tam mimo jiné napsáno, že pokud jsou nainstalovány všechny aktivity, start MSTS se prodlouží až na 20 minut, proto je nutné MSTS spouštět přes trainstore, nebo přes Martensův Activity Mover všechny nehrané aktivity přesunout do odkládacího adresáře a nechat tam jen jednu. Tohle je způsobeno délkou trati, která je současně téměř 800km.
Ohledně aktivit, které neutáhne ani počítač NASA, takové rovnou vyřazuji a dál neřeším. Problém je na straně autora, který dal do placu moc vlaků najednou.
Zbyňku jasně, jenže mě padají aktivity instalovaný z aktivity.exe
a ta 742 tam zas tolik vlaků nemá. jedna souprava s Bečkama, jedna souprava se dvěma Bdmtee a to třetí jsem neviděl (tak dlouho jsem nepřežil.
Neni problem v grafice, resp. ovladaci graficke karty, resp. treba v nainstalovanem Directu ? Zkuste zabrousit sem, kdysi se mi to vyplatilo![]()
DirectX je samozřejmně ten poslední totiž DirectX9c. Ovladače grafiky taky poslední, ale je pravdou, že bych mohl zkusit jiné. Mě to ale skoro přijde, že se tomu nelíbí nastavení VM, používám totiž pevné nastavení Virtuální paměti a to tak že na dvou discích mám alokováno 2x2048 MB. Je to takhle kvůli Virtualizaci (totiž kvůli práci).