Grafika, ovladače, swap a jiné

K předchozímu obrázku nastavení jen doplním, že parametr -mem:1024 se ukázal jako nestabilní, u složitějších aktivit simulátor padal. Parametr -mem:512 funguje (zatím ?) mnohem spolehlivěji. (určitě se to tady už mnohokrát probíralo, ale opakování matka moudrosti).
Velice stručný návod nastavení grafické karty, moc se hodil, díky...

Tak snad moje volba bude dobrá a MSTS, bude fungovat.

INTEL Core i7-8700K 4.7GHz (BX80684I78700K)

GIGABYTE Z370 HD3 rev. 1.0 (GA-Z370 HD3)

CORSAIR DDR4 16GB (Kit 2x8GB) Vengeance LPX DIMM 3000MHz CL15 modrá (CMK16GX4M2B3000C15B)

SILENTIUMPC chladič CPU Fera 3 (SPC144)

SEASONIC 620W S12II-620W

SAMSUNG 250 GB 850 EVO (MZ-75E250B/EU)

WESTERN DIGITAL 1TB Black WD1003FZEX

ASUS DRW-24D5MT BLACK BULK

MICROSOFT Windows 10 Home CZ FPP (KW9-00234)

ASUS VGA NVIDIA STRIX-GTX1060-6G-GAMING (90YV09Q1-M0NA00)
Tak počítač mám dva dni doma, všechno funguje nádherně fps. je super, konečně do Berouna na trati 321 od Martina, teď jezdím okolo 50-55.fps.někde i 60.fps. na starém PC. to bylo okolo 12.fps. Musím taky přiznat, že to byla poměrně drahá koupě, tak pokud někdo bude chtít stavět přesně takovou sestavu, tak určitě počkejte, teď je to fakt zlodějna. Jinak ohledně programu ConBuilder na Windows 10 asi nepůjde, budu zkoušet, ale to teď přesně nevím, mám orig. cd. od Zbyňka, tak ještě uvidím, tak zatím ahoj a Všem uživatelům MSTS, hodně kilometrů.

@BALORO : Vieš, ja týmto dnešným komponentom už neverím, je to síce papierovo nabúchané, ale je to poddimenzované. Ale myslím si že najhoršia voľba z toho je Windows 10 Home
Ale našťastie Ty nebudeš v 3D editore renderovať zlaté šperky osadené stovkou briliantov - myslím že tam v jednom šperku každý i7 kľakol, kým XEON začal kúriť, rozkvičali sa ventilátory a o 10 minút render vypadol hotový.
Viac sa o to nebudem rozpisovať, sú to technické podrobnosti, to je na debatu pri pive. Pri písaní by ma asi šľahlo ;)
Ja by som si na Tvojom mieste radšej kúpil nie skladačku, ale fabrický počítač, napr. Dell, s tým nebudeš mať problémy s nekompatibilitou, s nestabilitou a podobne. teda s nestabilitou aspoň dovtedy kým nedobazmeguješ a nerozvrtáš OS
Ahoj Taxi, tak radost byla poměrně krátká ohledně fps. první den skoro 60 fps. druhý den 43.fps. a dnes 32.fps. Nevím jestli, už stejný problém někdo neřešil. Udělám novou instalaci a uvidím. Fps. se neměnilo ani pokud jsem dal boční pohled.

@BALORO : Ahoj, no s týmto nemám skúsenosti, ja s Win 10 nejazdím. Dosť že mi to pije krv u klientov v práci ;)
Vo Win 7 nemám najmenší problém ani so starým štvorjadrovým i5-760, pritom grafiku mám starú ATI Raadeon 5670 s 1 GB DDR a pasívnym chladením. Monitor je 1920x1200 pix.

Back
Nahoře