dotaz

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dejvid
  • Datum začátku Datum začátku
newiete nahodou nekdo ako mam nastavit vysku rusna nad kolajami???????????? vopred diiikkkk

lluckash napsal:
newiete nahodou nekdo ako mam nastavit vysku rusna nad kolajami???????????? vopred diiikkkk

Skús ho podložiť tehlami alebo lešením.

Aká otázka, taká odpoveď.

to mi nepomoze!!!ja len kde sa to da nastavit lebo nemam sajnu a tim eng suborom sa moc nerozumjem2.newiem de je na to navod3.nenasiel som nikde kde sa neco take spomina... asitak

Taxi, ono je možné, že mašina se vznáší, pak to opravdu nepomůže.:D
A včem je problém, lokomotiva ti levituje nad kolejemi, nebo vyorává brázdu nebo stavíš model?
Ono by to chtělo otázku jasně položit!!!

noo o nekolko stran wopred som saa docital ze na to potrebujem dajaky shapefilemanager a tak sa chem opitat co to je a de to mozem zohnat??
aha no wies snazim si witvorit vlastnu z povodnej dash9 a masinka no lieta

Naposled editoval moderátor:
lluckash napsal:
noo o nekolko stran wopred som saa docital ze na to potrebujem dajaky shapefilemanager a tak sa chem opitat co to je a de to mozem zohnat??
aha no wies snazim si witvorit vlastnu z povodnej dash9 a masinka no lieta

lluckash napsal:

Tak najskôr píšeš, že potrebuješ pomoc pri nastavení výšky a potom zistíš vlastne , že ty chceš pomoc pri nájdení toho programu? Tak vieš ty vôbec akú pomoc potrebuješ?

p.s: píš normálne , lebo sa tu na teba každý vybodne. A potom čo sa mašinky týka tak potrebuješ nastaviť pivot. A nie nejaký program.

mmm ja potrebujem aby ta masina sadla na kolaje a newim ako to mam spravit to je cele!!

lluckash napsal:
mmm ja potrebujem aby ta masina sadla na kolaje a newim ako to mam spravit to je cele!!

Už som ti povedal, že potrebuješ nastaviť v 3dmaxe alebo gmaxe (podľa toho v čom robíš tú úpravu) pivot. Niečo o pivote je tuším aj tu na fóre, ale určite je o tom viac v rôznych manuáloch aj na internete. Ja neviem skús napísať do Google , nastavenie pivotu a uvidíš čo ti vyhodí. Pre mňa je to dosť zdĺhavé vysvetlovať.

p.s: vymeň si klávesnicu. Ja tiež nepíšem stále správne , ale toto je aj na mňa veľa.

:D už to fachčí dííík za typ
P.S. Návod na ten pivot som nenašiel našiel som len kde to je a ako to vyzerá inák nič

ospravedlnujem sa ze to pisem sem ale na moju otazku som nenasilel ine vhodne vlakno a tak sa chcem opytat tu.snazim sa vytvorit zssk813+913 ale problem je ze 913 je riadiaci vozen a nema vyfuk ale na druhej strane chcem aby tam bolo stanoviste ale dym nie da sa to aj vo wag subore nejeko spravit??

Nedá, je potřeba model ve zdrojích, a přeložit jako celek. Nechal by se i použít freightanim, ale zase to znamená mít samostatný model kontejneru...

Dobrý den mám dotaz exportuju .bmp do ace(-trans) a napíšemi TGA tool2 nelze otevřít zdrojový soubor ace co mám dělat předtím mi to nedělalo

Back
Nahoře