dotaz

• Tvůrce vlákna Tvůrce vlákna Dejvid
  • Datum začátku Datum začátku
Pawlik napsal:
Tax napsal:
Dnes si niekto zmyslí, že vytvorí alebo aj preskinuje model, vytrúbi o tom kopu rečí do sveta a výsledok nevidíš...
Třeba já :D
No nemylel som tým práve teba ... za tebou už čosi vidieť je

Naposled editoval moderátor:
Však já vím. :D
Já tu 122 zveřejnil, protože jsem marně doufal, že se najde někdo, kdo aspoň nafotí v depu detaily, já tu možnost nemám, zatímco někteří členové fóra jistě ano. Mýlil jsem se. Sosat, sosat a sosat.

Pawlik napsal:
... marně doufal, že se najde někdo, kdo aspoň nafotí ...
No aspoň vidíš, prečo ešte stále nemám hotové vozy Bam - síce našli sa dvaja ochotní, ktorí poslali nejaké fotky, ale nikdy nie presne to, čo som žiadal. Zrejme ich ani nebudem mať, pokým si ich sám nenafotím - lenže Pilsen je pre mňa drobátko moc ďaleko :lol:

Vidím že kdybych tam nepsal vělu ''Půl hodiny práce na hovno'' tak bych si už možná přečetl odpověď :roll: No nic, jdu tu větu máznout

Johníík napsal:
Vidím že kdybych tam nepsal vělu ''Půl hodiny práce na hovno'' tak bych si už možná přečetl odpověď :roll: No nic, jdu tu větu máznout
Víš, já ti napíšu něco jiného. ''Půl hodiny práce na hovno", s tím bych se ani nikde nechlubil. Myslím, že jsi měl kliku. Až přijdeš o výsledek práce několika týdnů, tak si tady postěžuj, jinak to nemá cenu a nikdo tě tady ani nepolituje. Ono taky není za co.

Měl bych dotaz, na skinování používám program PhotoFiltre, ale v něm
se špatně chytá barva... Je nějaký lepší program (kde je více barev)
než tento, nebo jaký používáte vy?? :wink:

Johníík: Z freewaru (tedy spíš opensource) mohu doporučit GIMP, pokud máš přebytečné tisíce navíc, tak Adobe Photoshop ;-)

Johníík napsal:
Měl bych dotaz, na skinování používám program PhotoFiltre, ale v něm
se špatně chytá barva... Je nějaký lepší program (kde je více barev)
než tento, nebo jaký používáte vy?? :wink:
Dobrý den, zkoušel jste Gimp? Již nějakou dobu jsem spokojeným uživatelem, zkoušel jsem v něm vyrábět i textury např. na modely domků a vše bez problémů. Program je v češtině, navíc zdarma. Vzhledem k poměrně velkému množství českých návodů roztroušených různě po internetu by jste neměl mít problém se v něm zorientovat.

Zdravím. Nenašiel som vlákno so žiadnym podobným problémom, tak som to hodil sem.

Ak osadím do trate tento model (link na stiahnutie): http://www.edisk.sk/stahnout-soubor/58506/buda.rar_660.03KB.html tak mi pri výbere zimnej jazdy hra pri načítaní tohto modelu zamrzne bez akejkoľvek hlášky. Nemohol by sa na to prosím niekto skúsenejší pozrieť kde by mohla byť chyba? Ďakujem

PS: Neviete prosím náhodou niekto, kto je autorom modelov s názvami Krahulovplechhaly4.s, KrahulovhalyADW2??? Ďakujem

[quote='Ivan.ps]Ak osadím do trate tento model (link na stiahnutie):...tak mi pri výbere zimnej jazdy hra pri načítaní tohto modelu zamrzne bez akejkoľvek hlášky. [/quote]Zkoušel jsi dát kopii textury do "zimního" adresáře ?

No práve som skúsil nakopírovať letnú textúru do zimného adresára a trať sa normálne spustila. Z toho vyplíva, že chyba je niekde v zimnej textúre. Nejak si s tým už poradím, hlavne že už viem, kde je chyba. Ďakujem

Ešte jedna vec: Dá sa nejak zmeniť LOD modelu bez zdrojáku???

Ivan.ps napsal:
No mne by stačilo upraviť vzdialenosť.
Tak si otevři model v ShapeVieweru, koukni se, jaké jsou tam vzdálenosti. Převeď si model to textového formátu a dej si ty čísla vyhledat. Pokud položka bude odpovídat (nevím která to je), zkus číslo změnit a model znovu otevřít v ShapeVieweru, jestli se to změnilo. Záloha modelu nutná!
Já to totiž z hlavy nevím, která položka v modelu to je a abych to zjistil, musel bych postupovat stejně. Tak to zkus sám.

klimi napsal:
Zdravím. Nevíte, co by mohlo způsovit takové rozmazání? V Shape viewru je vše OK.Díky
http://imgupload.cz/s4/PJhWJU3mXO.jpg
Čéče, predstav si, ale vieme ... dokonca je to tu na fóre nie raz popísané. Kde ? No popravde, ani mne sa to teraz nechce hľadať, zrejme rovnako, ako aj tebe. Skús nazrieť do niektorého vlákna v téme Tvorba modelov ... :rolleyes:

Tu sa niečo podobné riešilo: http://forum.msts.cz/subdom/forum/index.php?threads/164&highlight=rozmazan%C3%A9+textury

Back
Nahoře